trzymam kciuki w takim razieTak u nas właśnie w klinice tak praktykują , że jak 6 dniowy zarodek to wcześniej włączają progesteron .
Jeszcze nie wiem , nie testowałam , jutro mam betę dla kliniki więc dowiem się![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
trzymam kciuki w takim razieTak u nas właśnie w klinice tak praktykują , że jak 6 dniowy zarodek to wcześniej włączają progesteron .
Jeszcze nie wiem , nie testowałam , jutro mam betę dla kliniki więc dowiem się![]()
Też tak miałam. Plus jednak wszędzie czytalam że czy 6 czy nawet 7 dniowe blastki to kliniki transferuja jak te 5 dnioweJa też miałam 6 dniowy zarodek i progra biorę od 21 września a transfer był 26 września. Lekarz powiedział, że blastocysta to blastocysta.
Ja niby czytałam, że chodzi o to okno implantacyjne i że lepiej, żeby blastka "poczekała" na endo niż odwrotnie (bo odwrotnie się nie da).Też tak miałam. Plus jednak wszędzie czytalam że czy 6 czy nawet 7 dniowe blastki to kliniki transferuja jak te 5 dniowe![]()
W sumie to bardzo dobrze, jedynie bezpośrednio po punkcji dość mocno bolal mnie brzuch, wiec dostałam dodatkowa kroplówkę z lekiem przeciwbólowym. Natomiast jak wychodziłam z kliniki, to juz nic mnie nie bolało. Następnego dnia normalnie poszłam do pracy i tak sobie po prostu czekam na rozwój sytuacji.A jak się czujesz po punkcji?
Po aktualizacji na 4 dobę, stan na pokładzie to dalej 5 zarodkow, 4 rozwijają sie prawidłowo, 1 jest troche wolniejszy, ale dalej w grze. Jutro chwila prawdy i transfer o 10.40.
Miałam zmniejszyć dawkę jeśli leukocyty przekroczą 23 tysiące. Ale to różnie zalecają więc musisz zapytać swojego.Hej, jaki poziom leukocytow miałyście w morfologii po accofilu? Ja bralam 1/4 amp od pon, dziś 28 tys. Czekam na odp immunologa. Kiedy miałyście zmiejszane dawkowanie albo częstotliwość gdy ile przekroczyły? Stresują mnie takie zmiany w morfologii ale stwierdzilam, że raz spróbuję żeby nie wypominać sobie ze nie spróbowałam...