reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
@koko.sanka ból minął?
Powodzenia na wizycie "podglądaczowej" 🤞🏻🍀

@spoko23 kciuki za powtórkę testu 🥹🤞🏻
Zrobiłam tym razem dwa, eby nie było wątpliwości, ale znowu nie z porannego moczu, bo wstałam totalnie zaspana i zorientowałam się po że powinnam nasikac na test 😅 wczoraj ogólnie przespałam pół dnia. Pink się gorzej wybarwil, facelle trochę lepiej, no ale coś tam widać 🥹

Załączniki

• 20251013_084418.jpg
    20251013_084418.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 83
Zrobiłam tym razem dwa, eby nie było wątpliwości, ale znowu nie z porannego moczu, bo wstałam totalnie zaspana i zorientowałam się po że powinnam nasikac na test 😅 wczoraj ogólnie przespałam pół dnia. Pink się gorzej wybarwil, facelle trochę lepiej, no ale coś tam widać 🥹
Super ile to dni po transferze? Kiedy beta? Gratulacje 🥰🥰

reklama
Super ile to dni po transferze? Kiedy beta? Gratulacje 🥰🥰
Dzisiaj 7 dpt. Wg polecenia lekarz na betę mam iść w czwartek (10 dpt), więc wtedy pójdę, a jak będzie pozytywna, to podejdę jeszcze w sobotę żeby sprawdzić przyrost. Strasznie się boję że to będzie biochem, po tych wszystkich niepowodzeniach po prostu nie wierzę, że w końcu się może udać.

Do góry