koko.sanka
Fanka BB :)
Ja dzisiaj 5 dzień stymulacji i z rana zaczął mnie boleć brzuch
wystraszyłam się bardzo, mam nadzieję, że to pozytywna reakcja na stymulację. Jutro pierwsza wizyta „podglądaczowa” 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To bardzo naturalne, ja pod koniec nie mogłam się wyprostowaćJa dzisiaj 5 dzień stymulacji i z rana zaczął mnie boleć brzuchwystraszyłam się bardzo, mam nadzieję, że to pozytywna reakcja na stymulację. Jutro pierwsza wizyta „podglądaczowa”
![]()
Paracetamol jeśli już. Ibuprofenu się unika w czasie procedury i tym bardziej w ciąży.Dziewczyny, czy brałyście coś przeciwbólowego na ten ból? Paracetamol, ibuprofen?
Dziękuję, wzięłam paracetamolParacetamol jeśli już. Ibuprofenu się unika w czasie procedury i tym bardziej w ciąży.
Ewentualnie Nospę możesz wziąć, zależy jaki to ból.
Zrobiłam tym razem dwa, eby nie było wątpliwości, ale znowu nie z porannego moczu, bo wstałam totalnie zaspana i zorientowałam się po że powinnam nasikac na test
obydwa pozytywneZrobiłam tym razem dwa, eby nie było wątpliwości, ale znowu nie z porannego moczu, bo wstałam totalnie zaspana i zorientowałam się po że powinnam nasikac na testwczoraj ogólnie przespałam pół dnia. Pink się gorzej wybarwil, facelle trochę lepiej, no ale coś tam widać
![]()
Super ile to dni po transferze? Kiedy beta? GratulacjeZrobiłam tym razem dwa, eby nie było wątpliwości, ale znowu nie z porannego moczu, bo wstałam totalnie zaspana i zorientowałam się po że powinnam nasikac na testwczoraj ogólnie przespałam pół dnia. Pink się gorzej wybarwil, facelle trochę lepiej, no ale coś tam widać
![]()
Dzisiaj 7 dpt. Wg polecenia lekarz na betę mam iść w czwartek (10 dpt), więc wtedy pójdę, a jak będzie pozytywna, to podejdę jeszcze w sobotę żeby sprawdzić przyrost. Strasznie się boję że to będzie biochem, po tych wszystkich niepowodzeniach po prostu nie wierzę, że w końcu się może udać.Super ile to dni po transferze? Kiedy beta? Gratulacje![]()