Ovitrelle bierze się 36 godzin przed punkcją . więc to zależy od godziny punkcji.U mnie była bardzo ściśle określona godzina podania ovitrelle i to właśnie ze względu na godzinę punkcji![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ovitrelle bierze się 36 godzin przed punkcją . więc to zależy od godziny punkcji.U mnie była bardzo ściśle określona godzina podania ovitrelle i to właśnie ze względu na godzinę punkcji![]()
jutro o 12.40O której transfer?![]()
No nie, tak jak wypada owulacja+czas hodowli zarodka. Czyli zakładając owulację około 14dc to transfer pięciodniowej blastocysty masz około 19dc.Dokładnie jak mówisz !
Jeżeli świeży to na 3,5 lub 6 dobę po punkcji, w zależności do jakiego stadium odbywa się hodowla zarodka
Co do transferu mrożonego no to jak by wypadała owulacja (niezależnie czy naturalny cykl czy sztuczny) ok 14 dc
trzymam mooooocno kciuki!!!
Tak, ja zgłosiłam ze zaczął się okres i na drugi dzień miałam wizytę, badania, rozpisanie stymulacji i wieczorem rozpoczynałam zastrzyki.Dziewczyny, czy kazda z Was miala wizyte pierwszego dnia stymulki?
I jakie emocje wam towarzyszą? Bo nie byłaś do końca przekonana, a jak jest teraz?
Musi być dobrzeU mnie jutro punkcja, mocno czuję podbrzusze, w ciągu dnia były nawet mdłości. Czuje się już przemęczona, oby te cierpienia były czegoś warte, niech wynik mnie pozytywnie zaskoczy!
Fakt! Przepraszam, przyspieszyłam procesNo nie, tak jak wypada owulacja+czas hodowli zarodka. Czyli zakładając owulację około 14dc to transfer pięciodniowej blastocysty masz około 19dc.
ogólnie to jaram się nawet, dalej mam wątpliwości, ale one chyba ze mną zostaną. I może to lepiej, bo pomogą mi łatwiej zaakceptować niepowodzenie w razie czegoI jakie emocje wam towarzyszą? Bo nie byłaś do końca przekonana, a jak jest teraz?![]()