W każdym mieście, zgodnie z ustawą musi być punkt gdzie można oddać. Na zużyte strzykawki i igły są specjalne pojemniki. Do kupienia np na doz.plA muszę mieć specjalny pojemnik? Czy mogę do jakiegoś kartonu?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W każdym mieście, zgodnie z ustawą musi być punkt gdzie można oddać. Na zużyte strzykawki i igły są specjalne pojemniki. Do kupienia np na doz.plA muszę mieć specjalny pojemnik? Czy mogę do jakiegoś kartonu?
Dasz radęEj ja będę musiała robić zastrzyki w robocie... Bo mam o 8 rano![]()
Na szczęście te wieczorne są lodowkowe, poranne nieDasz radętylko sprawdź czy musisz trzymać leki w lodówce, będziesz miała w razie co gdzie je bezpiecznie przechować?
![]()
na allegro też są dosłownie za groszeW każdym mieście, zgodnie z ustawą musi być punkt gdzie można oddać. Na zużyte strzykawki i igły są specjalne pojemniki. Do kupienia np na doz.pl
Uff to gitNa szczęście te wieczorne są lodowkowe, poranne nie![]()
mi w aptece dali gratisna allegro też są dosłownie za grosze![]()
podpinam sięDziewczyny co bierze się ze sobą na punkcję? Dostaje się spódniczkę czy całe wdzianko? Ja już nie pamiętam![]()
Ja wzięłam czarna tunikę/sukienkę na siebie.Dziewczyny co bierze się ze sobą na punkcję? Dostaje się spódniczkę czy całe wdzianko? Ja już nie pamiętam![]()
No tak napisałam- godzina przyjmowania leków nie ma znaczenia, tylko godzina podania ovitrelle i punkcjiOvitrelle bierze się 36 godzin przed punkcją . więc to zależy od godziny punkcji.