• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

@JestemMama! @PgP @Fok123 @mariposa_ @Olka1987 @MałaMi81 wybaczcie, jeśli kogoś pominęłam - co myślicie o tym, żeby przenieść się na inny wątek (lub taki założyć), typowo dla staraczek w IVF? Widzę, że tutaj trochę mieszają się nasze wpisy z wpisami Dziewczyn które już są w ciąży lub nawet po porodzie - może tak byłoby wygodniej? 🙂
Ja jestem na wątku miesięcznym typowo staraczkowym tutaj, i czasami na OvuFriend dopisuje się do wątku miesięcznego IVF (podobny pomysł do Twojego, tylko tam dziewczyny wpisują też wizyty, badania, zabiegi, punkcje, transfery). Jak ktoś z tego wątku zachodzi w ciążę to są wątki kwartalne w zależności od terminu porodu 😁

reklama
Ja jestem na wątku miesięcznym typowo staraczkowym tutaj, i czasami na OvuFriend dopisuje się do wątku miesięcznego IVF (podobny pomysł do Twojego, tylko tam dziewczyny wpisują też wizyty, badania, zabiegi, punkcje, transfery). Jak ktoś z tego wątku zachodzi w ciążę to są wątki kwartalne w zależności od terminu porodu 😁
A ten pierwszy wątek o którym mówisz dotyczy typowo IVF, czy ogólnie starań?

A ten pierwszy wątek o którym mówisz dotyczy typowo IVF, czy ogólnie starań?
Tutaj na BabyBoom starań, niezależnie czy naturalnie czy z pomocą medyczną, ale wpisujemy się tylko na testowanie.
Na OvuFriend jest oddzielna sekcja na starania z pomocą medyczna i właśnie są tam wątki miesięczne staraniowe, a później ciążowe kwartalne.

Nie. Wyniki otrzymałam na poczatku września. Stymulacje miałam w październiku a pierwszy transfer w połowie listopada a drugi w styczniu.
Ok, bo ja skończę brać antybiotyk akurat w tym cyklu, powiedzmy że ostatnią tabletkę przyjmę 1 dnia nowego cyklu. I zastanawiam się, czy od razu będziemy mogli wznowić starania. Muszę się skonsultować z innym lekarzem

A jesli chodzi o wątki to ja nie potrzebuje nowego. Zarówno ten z refundacji i stary wątek ( jeszcze sprzed refundacji ) to prawdziwa kopalnia wiedzy i mozna znalezc wiele przydatnych informacji

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry