Lily_of_the_valley
Fanka BB :)
@Artemida90 pinki są bardzo czułe, jak masz ich więcej, to nie trzymaj się aż tak długo w niepewności
trzymam kciuki!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulujęPrzyszły wyniki bety ,u mnie 7dpt beta 55progesteron 16 .Czy wyniki progesteronu jest ok ? Aktualnie moje leki to Estrofem i Duphaston 3*dziennie oraz Cyglogest 2*dziennie plus wieczorem zastrzyk neoparin .
Może rozważe, narazie jest ok. Ja tylko znam siebie i z moją nerwica lękowa wiem że może być w ciąży ciężko, już w tej poprzedniej było dobrze, usłyszałam że serduszko bije a lekarka jak grom żebym się wstrzymała i to mnie załamało... no i miała rację. Pewnie będę co tydzień chodzić na usg żeby sprawdzać dla świętego spokoju. To jest ciężkie.Ja to boje się każdego milestonu - test, beta, przyrosty kolejny przyrost, USG, prenatalne…. Właśnie mówiłam do męża że chciałabym się obudzić 1 maja i być już w połowie ciąży. Chociaż tym razem mam w sobie jakiś taki większy spokój wewnętrzny. A nie chciałaś skorzystać z wizyty u psychologa w programie? Ja byłam raz i teraz pod koniec tygodnia się wybieramwarto czasami wygadać się na żywo obcej osobie która nie oceni i wesprze.
no mam 2 może 3 muszę sprawdzić - omijam tą szafkę szerokim łukiem@Artemida90 pinki są bardzo czułe, jak masz ich więcej, to nie trzymaj się aż tak długo w niepewnościtrzymam kciuki!
Wysłałam wynik meilem do kliniki ,mam nadzieję, że dostanę odpowiedź.Beta piękna, a progesteron to zależy od lekarza, masz jak skonsultować?
Wiem, ale już to przeszlas, przeczołgało Cię mocno co ja piszę, dalej ciąża jest dla Ciebie ciężka ale już jesteś dalekoNo u mnie ta ciąża cały pierwszy trymestr była zagrożona, nadal musimy co miesiąc jeździć na echo serca...
Trzymamy mocno! O której wizyta? Daj koniecznie znaćDziękuję, że pytaszu mnie w porządku. Stresuje mnie brak objawów
choć jestem słabsza, dużo odpoczywam, to myślę, że nie mogę narzekać. Ale to dopiero 6+1.
Pojutrze mamy wizytę serduszkową w klinice, trzymajcie kciuki za kropka.![]()
Trochę się już przyzwyczaiłam. Najważniejsze, że Mała się tam ogarnia, ja się ogarnę później.Doczytałam już, że u Ciebie dalej bez poprawy![]()
Daj koniecznie znać co Ci odpisaliWysłałam wynik meilem do kliniki ,mam nadzieję, że dostanę odpowiedź.
Ja miałam na pinku widoczną kreskę przy 5Gratulacje !
Informacja dla nas dziewczyny, beta mniejsza niż 10 a mimo to kreska na pinku widoczna !
Widzę, że 90 procent pewnie testów u nas to pink! Także chyba wiarygodne a i cena na allegro zachęca