Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
Rozpisane mam od jutraDostałaś jakieś leki przed transferem np encorton, proga?
Duphaston 3x1
Cyclogest 2x1
Cyclogest wiem że 1 rano 1 wieczorem ale jeśli chodzi o duphaston to nie mam podane i nie wiem jak to brać?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Rozpisane mam od jutraDostałaś jakieś leki przed transferem np encorton, proga?
Aaaa okJak jesteś na sztucznym to nie ma co pękać
Ja wierzę. Mój ma prawie 4 lata. Do dziś nie wyrzuciłam leków do stymulacji, bo się boję, że jak to zrobię to młoda zniknieWierzycie w naturalny „cud” przed in vitro? Zobacz załącznik 1685148 Zwariuję![]()
Jak masz 3x1 duphaston czyli rano w południe i wieczorem piłamRozpisane mam od jutra
Duphaston 3x1
Cyclogest 2x1
Cyclogest wiem że 1 rano 1 wieczorem ale jeśli chodzi o duphaston to nie mam podane i nie wiem jak to brać?
3 razy dziennie po jednej tabletce.Rozpisane mam od jutra
Duphaston 3x1
Cyclogest 2x1
Wlew będzie pierwszy raz, oby skutecznyTo dobry czas na to, żeby wszystko po punkcji ładnie się zagoiło, a i przy okazji na zebranie myśli. Wlewu chyba jeszcze nie próbowaliście?
U mnie dziś pęcherzyk 20mm. Wieczorem Ovi, od środy Accofil, Cyclogest i Besins. W piątek badania proga, estradiolu, ewentualne dołączenie Estrofemu i Prolutexu i finalnie w poniedziałek rano transfer.Transfer z EmbryoGlue.
SuperDziewczyny ja już po punkcji i niezłą miałam niespodziankę - miały być 3 komórki, a doktorowi udało się pobrać 5!powiedział, że zdążyły od piątku dorosnąć
W środę ma dzwonić embriolog z wszystkimi informacjami, transfer w sobotę![]()
Okej.Jak masz 3x1 duphaston czyli rano w południe i wieczorem piłamcyclogest mi strasznie wyplywal i zakładałam go rano kładłam się do łóżka na 15 min i wieczorem zakładałam tuż przed spaniem.
Aha czyli musi być codziennie o tej samej porze?3 razy dziennie po jednej tabletce.
Ustaw sobie stałe godziny. Ja miałam 6/14/22
Ogólnie wstawałam 7:30 więc brałam pierwszą 7:30/8