LadyCaro
Fanka BB :)
Tamoxifen i Agapurin z leków i chore dawki suplementów.Co by nie było to jest super wynik.
Tam chyba jeszcze Clo wjechalo z tego co kojarzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tamoxifen i Agapurin z leków i chore dawki suplementów.Co by nie było to jest super wynik.
Tam chyba jeszcze Clo wjechalo z tego co kojarzę
Świetne wyniki, jajeczka dojrzewajcie i poproszę tu 6 pięknych blastekTo dorzucam
Zobacz załącznik 1690305
Przed ostatnia procedura wszystkie były NIEPRAWIDŁOWY. Każdy parametr
Super wiadomościTo dorzucam
Zobacz załącznik 1690305
Bardzo mi przykro, że przez tyle trudności musisz przechodzićDziewczyny, niestety diagnoza się potwierdziła - poronienie chybione 6t2d![]()
były podane dwie blastki. Teraz mam do Was pytanie - co możemy jeszcze zbadać? Zarodki są przebadane, wszystkie zdrowe (6),ja byłam obstawiona immunologicznie- Accofilu 1/3 co 3 dni,Prograf 2×1,p/krzepliwe Acard 150 i Clexane 60 X1, do tego full progesteronu i Estrofem. Nie mamy pojęcia co możemy zrobić
to jest druga ciąża,która nie dotrwała do 7 tyg.,do tego jeszcze dwa biochemy,i 2 nieudane transfery...
U nas były zapładniane wszystkie za każdym razem.Czy ktoś zapładnia wszystkie occyty ze względu na złe nasienie?
Mamy wyniki i bardzo słabe nasienie wyszło![]()
Wow piękna poprawa!To dorzucam
Zobacz załącznik 1690305
Ja tak samo, aż mnie zatkało w aptece i nie wiedziałam czy kartą czy gotówką to zapłacićEj ale ja za Menopur dałam po refundacji 3,20
Mam jeszcze Rekovelle oprócz niego
Brak objaw nic nie oznacza, więc na spokojnieDziewczyny dziś jestem 5 dni po transferze i zaczynają mi się rodzić w głowie obawy. Niny w głowie jest ten rozsądek, że na objawy za wcześnie, ale z drugiej jak się naczytalam w internecie, że niektóre dziewczyny już jednak jakieś miały, to nachodzą mnie wątpliwości, czy się udało, bo ja nie czuję nic. Jest normalnie, tak jak zawsze. Mało tego, jeszcze wczoraj zaczęło mnie brać jakieś przeziębienie, ale na szczęście widzę, że odpuściło. Miałam testować w sobotę, ale nie chcę sobie robić złudnej nadziei, więc raczej poczekam jeszcze do połowy przyszłego tygodnia. Lekarka kazała mi sprawdzić betę równo 2 tyg po transferze.
Macie jakieś rady na te moje wątpliwości??
Kciuki za tego wojownika!Mamy już info. Mamy 1 zarodek klasy 5.1.1pobrali materiał i na wynik czekamy do 19.03. Niestety ten drugi zregenerował
Oby tylko ten nasz szczęśliwiec okazał się zdrowy![]()