reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
T
Pięknie to wszystko wygląda, miałam podobne wartości, a dziś 28+0 ❤️ dobrze pamiętam, że za Tobą dużo transferów i jedno dziecko na stanie? Niech się bombelek rozwija zdrowo ❤️
Tak. Pamiętasz bardzo dobrze. Mam syna 11 lat (z 3 transferu) a teraz 4 transfer miałam 23.04. Oby wszystko dobrze się skończyło. Buziaki;-* a Ty czekasz na syna czy córkę?

T

Tak. Pamiętasz bardzo dobrze. Mam syna 11 lat (z 3 transferu) a teraz 4 transfer miałam 23.04. Oby wszystko dobrze się skończyło. Buziaki;-* a Ty czekasz na syna czy córkę?
Gratulacje!
Teraz rozumiem, że transfer jednego zarodka? Jakiej klasy, cykl naturalny? Co bierzesz i od kiedy? W sensie "dodatki" i progesteron.
Miałaś naciecie otoczki albo EG?

Gratulacje!
Teraz rozumiem, że transfer jednego zarodka? Jakiej klasy, cykl naturalny? Co bierzesz i od kiedy? W sensie "dodatki" i progesteron.
Miałaś naciecie otoczki albo EG?
Miałam EG. Cykl sztucznym.
4 transfer, zarodek 4AA.
Biote Luteinus 100mg 3xdziennie
I dodatkowo estrofem 3xdziennie
I raz dziennie przeciwzakrzepowe.
+ witaminy tenfertilOna

Cześć 😊

@ic5289 kciuki za dzisiejszą powtórkę bety 😊✊🏻

@Lilli2 jak się czujesz? 😀 trzymam kciuki za Twoje testowanie gdy przyjdzie czas 😊

U mnie wczoraj przyszedł okres, dwa dni przed czasem 🙄 Przełożyłam monitoring z przyszlego piątku na środę bo na szczęście było miejsce 😀
A teraz jestem w drodze do teściowej na zastrzyki 😅

@Lilli2 jak u Ciebie , jakie samopoczucie ?

Co jakiś czas mnie tylko brzuch boli, a nastrój mam dziś podły, może przez pracę w majówkę.. na dobicie zrobiłam test 4 dpt i biało. Nie wiem czego się spodziewałam.

reklama
Co jakiś czas mnie tylko brzuch boli, a nastrój mam dziś podły, może przez pracę w majówkę.. na dobicie zrobiłam test 4 dpt i biało. Nie wiem czego się spodziewałam.
Kochana ale spokojnie. Zrob test jutro i w niedzielę. Może beta jest niska lub dopiero ruszy ... czytalam już przeróżne historie... cały czas wierze, ze będzie dobrze i trzymam za Ciebie kciuki 😘❤️

Do góry