reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Oj, strasznie szybko. Myślałam, że w ciąży dla odmiany będzie się ciągnąć czas ale nie, pędzi jak szalony 😅 A wy jak się czujecie i odnajdujecie z maluszkiem w nowej rzeczywistości?
U nas już skończone 11 tygodni, początek mieliśmy ciężki, operacja i trzy tygodnie w szpitalu, ale teraz już rutyna dnia codziennego tak naprawdę. Z każdym dniem uczymy się czegoś nowego, już się nie mogę doczekać jego coraz to nowych umiejętności ❤️

@Pierwsze 🥰 zdecydowałaś co z tym zębem? Zapomniałam Ci odpisać od razu, że ja robiłam wszystkie zęby z trzy lata temu. Potem co roku regularnie kontrola, scaling i piaskowanie. I teraz między trzecim a czwartym transferem poszłam do nowego dentysty i zrobiłam zdjęcie panoramiczne i okazało się dokładnie to co u Ciebie - że mam lekki stan zapalny przez źle zrobioną kanalowke w 7mce. Ja zdecydowałam że ratuje zęba, robiłam przez to ponowne kanałowe za 4,5 koła u jakiegoś super hiper specjalisty, ale dzięki temu miałam tylko miesiąc odroczony transfer a nie więcej. Jeśli Ci zależy na zachowaniu zęba to jaknajszybciej zabierz się za ogarnięcie tego, bo to się robi na kilku wizytach i może wpłynąć u Was na rozpoczęcie stymulacji.
P.S - są w ogóle środki jeszcze w klinice? Wiesz może kiedy się będą przenosić do nowej lokalizacji?

Za kogo trzymać w tym tygodniu kciuki? :) co tam u Was?
Proszę za mnie!

Miałam podchodzić w tym miesiącu do nowej procedury (3) jednak los zdecydował, że stał się cud.

Beta z poniedziałku jest równa 1469 a z dziś środa 3600. Przyrost 143% co jest wow 😉

Jutro usg i sprawdzenie gdzie się ulokował pecherzyk.

Czasem natura z nami zagrywa przed poprzednia procedura też trafił się nam naturalsik ale zakończył się zabiegiem w 10 tygodniu jednak były słabe przyrosty nawet nie 30 %.

Boje się powtórki ale no cóż jutro się wyjaśni.

Ostatnia edycja:
Proszę za mnie!

Miałam podchodzić w tym miesiącu do nowej procedury (3) jednak los zdecydował, że stał się cud.

Beta z poniedziałku (30 dc) jest równa 1489 a z dziś środa (32dc) 3620. Przyrost 143% co jest wow 😉

Czasem natura z nami zagrywa przed poprzednia procedura też trafił się nam naturalsik ale zakończył się zabiegiem w 10 tygodniu jednak były słabe przyrosty nawet nie 30 %.

Trzymam kciuki, już coś powinno być widać, ale bety już dalej nie badaj, bo teraz przyrosty na pewno zwolnią. Piękna historia 😍

reklama
Proszę za mnie!

Beta z poniedziałku (30 dc) jest równa 1489 a z dziś środa (32dc) 3620. Przyrost 143% co jest wow 😉

Ale super 🥹
Kciuki za jutrzejsze usg, dawaj znać 🍀🤞🏻

Do góry