annn1
Fanka BB :)
Oj, strasznie szybko. Myślałam, że w ciąży dla odmiany będzie się ciągnąć czas ale nie, pędzi jak szalonyŚwietne wieści, to już połowa ciążyten czas tak szybko leci

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj, strasznie szybko. Myślałam, że w ciąży dla odmiany będzie się ciągnąć czas ale nie, pędzi jak szalonyŚwietne wieści, to już połowa ciążyten czas tak szybko leci
U nas już skończone 11 tygodni, początek mieliśmy ciężki, operacja i trzy tygodnie w szpitalu, ale teraz już rutyna dnia codziennego tak naprawdę. Z każdym dniem uczymy się czegoś nowego, już się nie mogę doczekać jego coraz to nowych umiejętnościOj, strasznie szybko. Myślałam, że w ciąży dla odmiany będzie się ciągnąć czas ale nie, pędzi jak szalonyA wy jak się czujecie i odnajdujecie z maluszkiem w nowej rzeczywistości?
Proszę za mnie!Za kogo trzymać w tym tygodniu kciuki?co tam u Was?
Trzymam kciuki, już coś powinno być widać, ale bety już dalej nie badaj, bo teraz przyrosty na pewno zwolnią. Piękna historiaProszę za mnie!
Miałam podchodzić w tym miesiącu do nowej procedury (3) jednak los zdecydował, że stał się cud.
Beta z poniedziałku (30 dc) jest równa 1489 a z dziś środa (32dc) 3620. Przyrost 143% co jest wow
Jutro usg i sprawdzenie gdzie się ulokował pecherzyk.
Czasem natura z nami zagrywa przed poprzednia procedura też trafił się nam naturalsik ale zakończył się zabiegiem w 10 tygodniu jednak były słabe przyrosty nawet nie 30 %.
Boje się powtórki ale no cóż jutro się wyjaśni.
Jestem świadoma bo z 1 procedury a 2 transferu mam córkę i 14 dnia po transferze beta była równa 2888 później sprawdziłam na poziomie 35 tys i na tym zaprzestałamTrzymam kciuki, już coś powinno być widać, ale bety już dalej nie badaj, bo teraz przyrosty na pewno zwolnią. Piękna historia![]()
Proszę za mnie!
Miałam podchodzić w tym miesiącu do nowej procedury (3) jednak los zdecydował, że stał się cud.
Beta z poniedziałku (30 dc) jest równa 1489 a z dziś środa (32dc) 3620. Przyrost 143% co jest wow
Jutro usg i sprawdzenie gdzie się ulokował pecherzyk.
Czasem natura z nami zagrywa przed poprzednia procedura też trafił się nam naturalsik ale zakończył się zabiegiem w 10 tygodniu jednak były słabe przyrosty nawet nie 30 %.
Boje się powtórki ale no cóż jutro się wyjaśni.