Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
SuperI ja też czekam na okres, w podobnym czasie- razem raźniej!![]()

Która wasza procedura i transfer?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SuperI ja też czekam na okres, w podobnym czasie- razem raźniej!![]()
Przykro miA ja zrobiłam badanie bety we wtorek (10 dni po transferze 3dniowych zarodków) i niestety nie udało się.
Odstawiłam progesteron i tak oto dzisiaj przyszedł okres... umówiłam się na jutro do lekarza z kliniki, zobaczymy czy od razu wdroży na nowo (zmienioną) stymulację![]()
A ja zrobiłam badanie bety we wtorek (10 dni po transferze 3dniowych zarodków) i niestety nie udało się.
Odstawiłam progesteron i tak oto dzisiaj przyszedł okres... umówiłam się na jutro do lekarza z kliniki, zobaczymy czy od razu wdroży na nowo (zmienioną) stymulację![]()
Pierwsza, pierwsze, wszystko pierwszeSuper
Która wasza procedura i transfer?
Strach ma wielkie oczy, tez sie bałam przy pierwszej procedurze, malo tego, ja mdlalam nawet przy pobraniu krwi, a teraz przy 2 procedurze większość to dla mnie pełen luzik. Bedzie dobrzePierwsza, pierwsze, wszystko pierwszeogromny lęk i stres, czy cokolwiek z tego wyjdzie
![]()
Super, u mnie dzis 3 dzień stymulacji, na razie na totalnym luzie. W poniedzialek pierwsza wizyta sprawdzająca i badanie hormonówTo jesteśmy w podobnym planieco prawda ja jeszcze czekam na okres ale jak tylko się pojawi to umawiam wizytę rozpoczynającą stymulacje i ruszamy .
Także będziemy razem
Kciuki zaciśnięte️
Trzeba myśleć pozytywniePierwsza, pierwsze, wszystko pierwszeogromny lęk i stres, czy cokolwiek z tego wyjdzie
![]()
SuperSuper, u mnie dzis 3 dzień stymulacji, na razie na totalnym luzie. W poniedzialek pierwsza wizyta sprawdzająca i badanie hormonów![]()