reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Też tak miałam. Plus jednak wszędzie czytalam że czy 6 czy nawet 7 dniowe blastki to kliniki transferuja jak te 5 dniowe :)
Ja niby czytałam, że chodzi o to okno implantacyjne i że lepiej, żeby blastka "poczekała" na endo niż odwrotnie (bo odwrotnie się nie da).

Generalnie póki co się udało, więcej nie wnikam 🤡.
Poprzednio jak się udało to był 5 dniowy zarodek i włączenie proga wyglądało dokładnie tak samo.

A jak się czujesz po punkcji?
W sumie to bardzo dobrze, jedynie bezpośrednio po punkcji dość mocno bolal mnie brzuch, wiec dostałam dodatkowa kroplówkę z lekiem przeciwbólowym. Natomiast jak wychodziłam z kliniki, to juz nic mnie nie bolało. Następnego dnia normalnie poszłam do pracy i tak sobie po prostu czekam na rozwój sytuacji.

Hej, jaki poziom leukocytow miałyście w morfologii po accofilu? Ja bralam 1/4 amp od pon, dziś 28 tys. Czekam na odp immunologa. Kiedy miałyście zmiejszane dawkowanie albo częstotliwość gdy ile przekroczyły? Stresują mnie takie zmiany w morfologii ale stwierdzilam, że raz spróbuję żeby nie wypominać sobie ze nie spróbowałam...

reklama
Hej, jaki poziom leukocytow miałyście w morfologii po accofilu? Ja bralam 1/4 amp od pon, dziś 28 tys. Czekam na odp immunologa. Kiedy miałyście zmiejszane dawkowanie albo częstotliwość gdy ile przekroczyły? Stresują mnie takie zmiany w morfologii ale stwierdzilam, że raz spróbuję żeby nie wypominać sobie ze nie spróbowałam...
Miałam zmniejszyć dawkę jeśli leukocyty przekroczą 23 tysiące. Ale to różnie zalecają więc musisz zapytać swojego.

Do góry