Devin
Moderator
Tak, ja to już bym mogła wrócićUoo ale czas leci! Superbędziecie wracać po kolejne?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak, ja to już bym mogła wrócićUoo ale czas leci! Superbędziecie wracać po kolejne?
![]()
Eee tam, póki małe to wiele nie wymagaTak, ja to już bym mogła wrócićale chyba trzeba będzie zmienić mieszkanie na większe najpierw
![]()
A badałaś 8dpt i 13dpt w dokładnie takim samym odstępie od leków? Bo to też ważne jak już chcesz porównywać te poziomy.Cześć, pytanko czy taki wzrost nie jest za duży?
1dpt Progesteron 11,4 (gin dołożył leków)
8dpt progesteron 44,7 (gin widział)
13dpt progesteron 76,10 - zastanawiam się czy podpytać w pn w klinice, co myślicie?
Dziś 13dpt beta już 1007![]()
BetaA badałaś 8dpt i 13dpt w dokładnie takim samym odstępie od leków? Bo to też ważne jak już chcesz porównywać te poziomy.
Imho progesteron jest ok skoro bierzesz go sztuczny w lekach.
Beta spoko, ale pytałaś o progesteron i dlatego pytałam czy pilnujesz tego, żeby go badać za każdym razem tyle samo czasu od wzięcia lekówBeta
8dpt 88
10dpt 230
13dpt 1007
Tak, dokładnie o tej samej porze i lekach. Żeby było porównywalnieBeta spoko, ale pytałaś o progesteron i dlatego pytałam czy pilnujesz tego, żeby go badać za każdym razem tyle samo czasu od wzięcia leków![]()
Jest gitCześć, pytanko czy taki wzrost nie jest za duży?
1dpt Progesteron 11,4 (gin dołożył leków)
8dpt progesteron 44,7 (gin widział)
13dpt progesteron 76,10 - zastanawiam się czy podpytać w pn w klinice, co myślicie?
Dziś 13dpt beta już 1007![]()