• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Witam jestem tu nowa,w sierpniu miałam piewsza punkcję 5 jajeczek,5 zapłodnionych,2 przeżyły. We wrześniu pierwszy transfer nie udany😢potem brak funduszy.6 marca drugi transfer,16.03 beta 292, 19.03 1413 wizyta 27.03 boję się jak cholera ale z drugiej strony nie mogę się doczekać
trzymam mocno kciuki za wizytę, piekna beta 😍😍 Wedlug mnie, ona zwiastuje same dobre wiadomości 😍😍😍 Mamo ❤️❤️

Ja wczoraj wieczorem miałam jakieś załamanie wszystkim co się wydarzyło wczoraj, splakalam się jak bóbr, aż oczy dziś zapuchnięte mam...

Fok- daj znać co dziś lekarz powie
kochana tych załamań będzie jeszcze kilka... musisz mieć duzo siły w tej walce, jest o co walczyć. Naprawdę. Wierzę ze ta bitwa będzie zwycięska dla nas wszystkich, mocno w to wierzę i trzymam kciuki za nas wszystkie ❤️ Glowa do gory ❤️❤️❤️ A będzie pięknie ❤️❤️❤️ @Fok123 jak tam dziś??? Mysle ciagle i czekam na wieści 🤞

Ja wczoraj wieczorem miałam jakieś załamanie wszystkim co się wydarzyło wczoraj, splakalam się jak bóbr, aż oczy dziś zapuchnięte mam...

Kochana, każdy organizm jest inny, nie masz wpływu na to jak zareaguje na hormony 🤗
Dostałaś krwawienie z odstawienia czy dalej czekasz? Pamiętaj że dalej jesteś w widełkach w których powinno wystąpić. Nie wiem czemu lekarz Cię tak nastraszył 🥺

Witam jestem tu nowa,w sierpniu miałam piewsza punkcję 5 jajeczek,5 zapłodnionych,2 przeżyły. We wrześniu pierwszy transfer nie udany😢potem brak funduszy.6 marca drugi transfer,16.03 beta 292, 19.03 1413 wizyta 27.03 boję się jak cholera ale z drugiej strony nie mogę się doczekać
Piękna beta! Gratuluję i daj znać po wizycie:)

No to normalne ze mnóstwo roznych emocji jest:(
A jak Twoj okres przyszedł?

A dzwonilam do kliniki moj lekarz odwolal dzisiaj wszystkie wizyty i mam popołudniu dopiero u innego lekarza, tego co transfer bedzie mi robil jesli dojdzie do skutku.

Kochana, każdy organizm jest inny, nie masz wpływu na to jak zareaguje na hormony 🤗
Dostałaś krwawienie z odstawienia czy dalej czekasz? Pamiętaj że dalej jesteś w widełkach w których powinno wystąpić. Nie wiem czemu lekarz Cię tak nastraszył 🥺
Nie, lekarz mnie z tym nie nastraszył, jest bardzo dobrym lekarzem dlatego go wybrałam. Ale wiele rzeczy było omawianych i przeszłość i przyszłość potencjalna i wieczorem po prostu wszystko we mnie pękło... W pracy powiedziałam że e chyba coś puli stąd takie oczy...

Właśnie byłam w łazience i mam zabarwiony śluz ale nie jest to żywa krew taka wiesz, okresówka. Mam dać znać lekarzowi jak się zacznie okres on mi wtedy powie co dalej. Ale nie wiem czy już mu dawać znać? Czy tak to wygląda po tabletkach? Czy poczekać jeszcze trochę i zobaczyć czy się rozkręci? Pierwszy raz chyba się waham czy to pierwszy dzień cyklu czy nie xd

reklama
Nie, lekarz mnie z tym nie nastraszył, jest bardzo dobrym lekarzem dlatego go wybrałam. Ale wiele rzeczy było omawianych i przeszłość i przyszłość potencjalna i wieczorem po prostu wszystko we mnie pękło... W pracy powiedziałam że e chyba coś puli stąd takie oczy...

Właśnie byłam w łazience i mam zabarwiony śluz ale nie jest to żywa krew taka wiesz, okresówka. Mam dać znać lekarzowi jak się zacznie okres on mi wtedy powie co dalej. Ale nie wiem czy już mu dawać znać? Czy tak to wygląda po tabletkach? Czy poczekać jeszcze trochę i zobaczyć czy się rozkręci? Pierwszy raz chyba się waham czy to pierwszy dzień cyklu czy nie xd
Ale patrz macie udane iui wiec to tez zawsze statystycznie wieksze szanse na powodzenie ivf . A jak macie naprawde dobrego lekarza to tym lepiej i na pewno Wam pomoże uzyskać ciaze:)
A jesli chodzi o 1 dzien okresu to ja mam zawsze duży problem z plamieniamo przed i mi zawsze mówił ze to ma byc zywa krew a nie zabarwiony śluz i wtedy jest 1 dzien.
A masz możliwość napisania np SMS do lekarza? To moze warto sie upewnić czy czekac czy zaczynać zastrzyki itp

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry