• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Cudownie! :)

Dziewczyny...wczoraj nad moim domem przeleciał klucz bocianów. Pierwszy raz widziałam jak tyle ich razem leci... Pod prysznicem się popłakałam myśląc o tym wszystkim... Dużo emocji mi ostatnio towarzyszy w tym całym procesie.
Nie dziwne, schodzą z Ciebie hormony, a dodatkowo pewnie czujesz pierwszy raz od dawna tyle nadziei 🫶🏻

reklama
Nie dziwne, schodzą z Ciebie hormony, a dodatkowo pewnie czujesz pierwszy raz od dawna tyle nadziei 🫶🏻
No właśnie nie czuje. Nawet ostatnio przeszło mi przez myśl jak już byłam w procedurze, że chyba mi pasuje nasze życie takie jakie jest teraz i nie wiem czy chce je zmieniać... Ale to w sumie jak pomyślałam to dlatego, że boje się rozczarowania jakiegoś, że nic z tego nie będzie. Praktycznie w ogóle nie myślę o tym, jakoś wypieram głowę żeby się w żadną stronę nie nakręcać.

No właśnie nie czuje. Nawet ostatnio przeszło mi przez myśl jak już byłam w procedurze, że chyba mi pasuje nasze życie takie jakie jest teraz i nie wiem czy chce je zmieniać... Ale to w sumie jak pomyślałam to dlatego, że boje się rozczarowania jakiegoś, że nic z tego nie będzie. Praktycznie w ogóle nie myślę o tym, jakoś wypieram głowę żeby się w żadną stronę nie nakręcać.
Przytulam Cię 🫂

Dziękuję 😘 no długa, dlatego chciałam wrócić, może komuś moja historia da nadzieję w chwilach kryzysu 😅
Puk puk jak tam? 🥰
Kisses Love GIF

Puk puk jak tam? 🥰
Kisses Love GIF
Tak trafiłaś, dziś zaczynam 7 miesiąc i 3 trymestr 😅 naprawdę nie wiem, kiedy te tygodnie lecą...
Robi się poważnie, brzuch coraz większy, młoda kopie jak szalona, a ja chyba dalej po części nie dowierzam, że to się dzieje naprawdę.
Wczoraj do męża powiedziałam, że kiedy to się stało, że ze starań o dziecko 5 lat przeszłam do porządku dziennego z tym, że mi się dziecko w brzuchu rusza. To jest jakieś szalone 😅

@JestemMama! dopiszesz mi proszę monitoring 20.04.? 😊
Mam wątpliwość co do tego czy wczoraj był 1 DC. Od rana plamiłam, przy drugiej toalecie poleciało trochę krwi, a później cały dzień nic. Do tego stopnia, że nie musiałam nic okresowego zakładać, a wkładka była tylko zabrudzona. Dodatkowo brzuch mnie lekko ćmił.
Dzisiaj rano już nie mam wątpliwości że się zaczęło, ale nie jestem pewna czy dzisiaj brać pierwszy zastrzyk czy jutro, bo nie wiem który dzień wyznaczyć jako 1 DC.
Oczywiście napisałam już do prowadzącej.
EDIT Zastrzyki od jutra 😊

Ostatnia edycja:
@JestemMama! dopiszesz mi proszę monitoring 20.04.? 😊
Mam wątpliwość co do tego czy wczoraj był 1 DC. Od rana plamiłam, przy drugiej toalecie poleciało trochę krwi, a później cały dzień nic. Do tego stopnia, że nie musiałam nic okresowego zakładać, a wkładka była tylko zabrudzona. Dodatkowo brzuch mnie lekko ćmił.
Dzisiaj rano już nie mam wątpliwości że się zaczęło, ale nie jestem pewna czy dzisiaj brać pierwszy zastrzyk czy jutro, bo nie wiem który dzień wyznaczyć jako 1 DC.
Oczywiście napisałam już do prowadzącej.
EDIT Zastrzyki od jutra 😊
Mi tez zawsze mówili zeby 1 dc byl wtedy gdy jest konkretne krwawienie a nie plamienie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry