Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja mialam owszem ale palenienia w 2 ciążach, w tej która straciłam w 3 miesiącu i w tej z synkiem, ale @ nigdy nie miałam przy lekach. badalas może progesteron orzed samym transferem albo zaraz po?? moze miałaś za niskiDziewczyny wlasnie dostałam okresujak to możliwe?! . Jestem jeszcze na lekach, jutro mam zrobic oficjalna bete dla kliniki. Miala któraś z Was taka sytuację?
Nie kazali mi badać ani przed transferem ani po. Ale ja biorę cyclogest dopochwowo ( co malo przenika do krwioobiegu) i duphaston co nie jest wygrywałem w badaniu proga ,ja mialam owszem ale palenienia w 2 ciążach, w tej która straciłam w 3 miesiącu i w tej z synkiem, ale @ nigdy nie miałam przy lekach. badalas może progesteron orzed samym transferem albo zaraz po?? moze miałaś za niski
może twój organizm nie przyjmuje taka ilość jak powinien.... tzn. nir wiem jak to dobrze sformułowaćNie kazali mi badać ani przed transferem ani po. Ale ja biorę cyclogest dopochwowo ( co malo przenika do krwioobiegu) i duphaston co nie jest wygrywałem w badaniu proga ,
A możesz skontaktować się z lekarzem na np teleporadzie? Wiesz żeby nie tracić czasu na wizyty w klinice a uspokoić sama siebie co się dzieje. Na pewno Ci wytłumaczy a Twoja głowa się uspokoi.Nie kazali mi badać ani przed transferem ani po. Ale ja biorę cyclogest dopochwowo ( co malo przenika do krwioobiegu) i duphaston co nie jest wygrywałem w badaniu proga ,
Nie wiem ile to potrwa i nic nie wiem na jakim to jest etapie nawet. Może coś na wizycie mi lekarz powie, w sumie to zapytam. Powiem ci że nawet się nad tym nie zastanawiam ale myślę że gdyby już było wiadomo że coś nie tak to pewnie by się kontaktowali. Liczę na to, że uda się z transferem już w czerwcu...@PgP ja dobrze pamiętam że ty się decydowałas na badanie zarodkow? Bo my też będziemy badać. Ile u was to trwa, masz jakieś wieści?