• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
A ty miałaś?
U nas nie ma informacji, z tego co czytałam prawie zawsze nie jest to podawane by sobie nie wybierać płci zarodka bo jest to wbrew jakimś procedurom. Myślę że klinika ma pełną dokumentację medyczną ale na karcie informacyjnej nie ma płci.
nie miałam gdyż nigdy nie badałam zarodków, ale wiele dziewczyn miało stąd moja sugestia. My nawet nie możemy wybrać zarodka na podstawie klasy. To zawsze lekarz wybiera. Nie wiem czy ktoś z was obserwuje to Maje Staśko ona badała zarodki i od razu wiedziała co transferuja. Bo chyba tylko jeden był zdrowy ( nie pamiętam dokładnie) Później jeszcze to potwierdziła w ciąży badaniami.
Żeby nie było nie znam się na tym, piszę co wiem z forum i od dziewczyn które badaly zarodki.

A ty miałaś?
U nas nie ma informacji, z tego co czytałam prawie zawsze nie jest to podawane by sobie nie wybierać płci zarodka bo jest to wbrew jakimś procedurom. Myślę że klinika ma pełną dokumentację medyczną ale na karcie informacyjnej nie ma płci.
Ja też mam taką wiedzę że w PL nie mogą podać płci po badaniu zarodków. Są wyjątki jak u partnerów są jakieś wady genetyczne sprzężone z płcią. Ale tak to nie wolno podać płci.

nie miałam gdyż nigdy nie badałam zarodków, ale wiele dziewczyn miało stąd moja sugestia. My nawet nie możemy wybrać zarodka na podstawie klasy. To zawsze lekarz wybiera. Nie wiem czy ktoś z was obserwuje to Maje Staśko ona badała zarodki i od razu wiedziała co transferuja. Bo chyba tylko jeden był zdrowy ( nie pamiętam dokładnie) Później jeszcze to potwierdziła w ciąży badaniami.
Żeby nie było nie znam się na tym, piszę co wiem z forum i od dziewczyn które badaly zarodki.
Myślę że jeśli jest jeden zarodek to nie ma konfliktu żadnych interesów by rodzinie powiedzieć co to. Rzucała mi się w oczy kiedyś ale przestałam śledzić jej historię, gdy zaczęło jej trochę "odwalać" w głowie na tym punkcie, zrobili się niezdrowo po prostu...

może dostaniesz na wizycie 🫣🤔 A zresztą czy to ważne? Ważne że są zdrowe i co najważniejsze żeby postanowiły zostac. To chyba jest ważniejsze niż płeć. 😉
No tak jak pisałam wyżej, ciekawa jestem jakby było z chłopcem ale i tak jesteśmy przekonani o dziewczynce że w zgledu na to, jaki mniej więcej byłoby termin gdyby się udalo. Ale generalnie luz, będzie co ma być natomiast mamy trzy szanse tylko, bo podchodzimy do pełnej procedury raz,więc zależy nam po prostu na tym żeby się szczęśliwie udało :)

🌸🌸🌸Dzień dobry wojowniczki🌸🌸🌸❤️❤️

Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś🎉🎉
Życzymy duzooo cierpliwość 😍😍😍❤️

wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.💋

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.

Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą. Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości ✊✊✊

Shake it up baby, twist and shout 🎉

Będzie sie działo!🎉🎉😍

Ale się dziś dziś dzieje 😍😍 Coś czuję że to będzie piękny dzień, ba to będzie piękny tydzień 😍😍❤️🤞🤞🤞

04.05 - Kontrola stymulacji @JestemMama! aż ciekawa jestem co tam się dzieje w brzuchu, ile. jajcow mam bo przyznam. się ze chwilami mi aż ciężko chodzić 🫣🫣 no nic przed 12 będzie wszystko wiadome 😍🤞🤞
04.05 - wizyta w klinice @fckathy powodzenia dziś na wizycie, trzymamy mocno kciuki i czekamy na wieść❤️🤞🤞 na którą masz wizytę?? Powodzenia 🤞🤞🤞❤️

05.05 - Transfer @MałaMi81
05.05 - wizyta w klinice i start stymulacji @laura_palmer
05.05 - wizyta w klinice @PgP
11.05 - Beta @mariposa_
01.06 - Imunolog @JestemMama!

wychodzimy z za krzaków, razem zawsze razniej ❤️❤️

reklama
🌸🌸🌸Dzień dobry wojowniczki🌸🌸🌸❤️❤️

Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś🎉🎉
Życzymy duzooo cierpliwość 😍😍😍❤️

wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.💋

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.

Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą. Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości ✊✊✊

Shake it up baby, twist and shout 🎉

Będzie sie działo!🎉🎉😍

Ale się dziś dziś dzieje 😍😍 Coś czuję że to będzie piękny dzień, ba to będzie piękny tydzień 😍😍❤️🤞🤞🤞

04.05 - Kontrola stymulacji @JestemMama! aż ciekawa jestem co tam się dzieje w brzuchu, ile. jajcow mam bo przyznam. się ze chwilami mi aż ciężko chodzić 🫣🫣 no nic przed 12 będzie wszystko wiadome 😍🤞🤞
04.05 - wizyta w klinice @fckathy powodzenia dziś na wizycie, trzymamy mocno kciuki i czekamy na wieść❤️🤞🤞 na którą masz wizytę?? Powodzenia 🤞🤞🤞❤️

05.05 - Transfer @MałaMi81
05.05 - wizyta w klinice i start stymulacji @laura_palmer
05.05 - wizyta w klinice @PgP
11.05 - Beta @mariposa_
01.06 - Imunolog @JestemMama!

wychodzimy z za krzaków, razem zawsze razniej ❤️❤️
Dziewczyny dajcie znac jak tam na wizytach:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry