• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

in vitro z komórką dawczyni

Ja ledwo nogi ciągam. Mdłości trzymają i obiad ciężko było zrobić. Czekam aż wszystko minie. Humor do bani, tylko bym ryczała.
Ogólnie słabo.
Czyli, że wszystko u Ciebie w porządku. 😉 Oczywiście przykro mi, że nie czujesz się komfortowo, ale to chyba akurat dobrze rokujące dolegliwości. 😉
Mnie cały czas chce się spać i jakoś nie mam apetytu, szczególnie na słodkie, co akurat bardzo mnie cieszy. 😊
Jakie masz dalsze zalecenia od kliniki… wizyty, badania, etc.?

reklama
Czyli, że wszystko u Ciebie w porządku. 😉 Oczywiście przykro mi, że nie czujesz się komfortowo, ale to chyba akurat dobrze rokujące dolegliwości. 😉
Mnie cały czas chce się spać i jakoś nie mam apetytu, szczególnie na słodkie, co akurat bardzo mnie cieszy. 😊
Jakie masz dalsze zalecenia od kliniki… wizyty, badania, etc.?
Mam całą stronę zaleceń.
Przede wszystkim rozpisane hormony i zmniejszanie co tydzień jednego leku albo dawki.
Lista badań od laboratoryjnych po USG piersi, stomatolog.
Mam wybrać lekarza prowadzącego i położną. I to wszystko do 10 tygodnia.

Ciężko będzie się wyrobić 😊

reklama
Mam całą stronę zaleceń.
Przede wszystkim rozpisane hormony i zmniejszanie co tydzień jednego leku albo dawki.
Lista badań od laboratoryjnych po USG piersi, stomatolog.
Mam wybrać lekarza prowadzącego i położną. I to wszystko do 10 tygodnia.

Ciężko będzie się wyrobić 😊
Sporo tego! 😳😄 Czyli trzeba się rozeznać wśród lekarzy lokalnych. 🤔 Wszystkie moje koleżanki mają ten etap dawno za sobą i ciężko będzie zasięgnąć opinii.
Trzymacie się dzielnie, powolutku wszystko sobie ogarniesz. ✊🏼😉🥰

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry