Hej Dziewczyny. Gratuluje dobrych wyników usg ciążowych

zaglądam nie często bo dużo pracuje, jednak znów szukam porady… powtórzyłam AMH z 0,21 na 0,06

tragedia… do tego FSH 265 … lekarz mówi ze niestety, ale patrząc na ogół sytuacji tj monitoring i wyniki to chyba mamy do czynienia z przedwczesną menopauzą

mam jeszcze sporo badań do zrobienia znów. Nie wiem tylko czy chce czekać, badać się, czy po prostu nie iść od razu w KD…za chwile będę obchodzić swoje 36 urodziny czy to naprawdę już realne, tzn ta menopauza ? Moja mama zaczęła szybko przekwitać, ale już miała ukończony 40r.ż poza tym mam siostrę, co prawda młodszą, ale ma piątkę dzieci i zachodzi w ciąże praktycznie jak tylko jej się zachce …
A i tak trochę schodząc z tematu, ile kosztowała Was procedura z KD lub AZ ? Ja jestem przerażona samymi kwotami za wizyty oraz badaniami labo. to kosmos… myślałam ze w razie czego w tym roku podejdziemy do pierwszej procedury, ale mam urodziny Siostrzenic, później święta … Jestem lekko przerażona … Do tego rozmowa z moją siostrą żeby w razie czego spróbować, aby była dawczynią, zgodziła się jak najbardziej, ale przy okazji opowiedziała mi że jest na świeżo po szóstej ciąży, której postanowiła nie kontynuować .. Mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi … i jestem tak zła i tak się pokłóciliśmy o to … powód - 55m2 to za mało na szóstkę dzieci plus najmłodsze ma 6 lat i chce już odpocząć … fajnie, prawda ?.
Przepraszam, że aż tak prywatnie, ale musiałam się wygadać