CiagleNiewyspana
Fanka BB :)
Dokładnie takPo 3 iui teraz był cykl odpoczynku i się udałosuper
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Dokładnie takPo 3 iui teraz był cykl odpoczynku i się udałosuper
Ale super gratulacjeDokładnie takJeszcze to do mnie nie dociera chyba.
 czyli czasem te miesiące na rozluźnienie przynoszą efekty
 czyli czasem te miesiące na rozluźnienie przynoszą efekty 

Martwią mnie piersi. Raz bolą tak ze nie idzie zlapac zeby za chwile nie bolec w ogole… Moja glowa od razu wskakuje na ten najczarniejszy scenariusz.Ale super gratulacjeczyli czasem te miesiące na rozluźnienie przynoszą efekty

Ja od samego początku nie miałam zadnych objawów, ani bólu piersi ani mdłości poprostu nic i tak jest do tej poryMartwią mnie piersi. Raz bolą tak ze nie idzie zlapac zeby za chwile nie bolec w ogole… Moja glowa od razu wskakuje na ten najczarniejszy scenariusz.
 gdyby nie lekarz to nawet nie wiedziałabym że jestem prawie w 6 miesiącu
 gdyby nie lekarz to nawet nie wiedziałabym że jestem prawie w 6 miesiącu  rozumiem Twoje obawy dlatego w 9tc kupiłam sobie detektor i moje życie stało się piękniejsze
 rozumiem Twoje obawy dlatego w 9tc kupiłam sobie detektor i moje życie stało się piękniejsze 
Mnie wykończy to moje czarnowidztwo...Ja od samego początku nie miałam zadnych objawów, ani bólu piersi ani mdłości poprostu nic i tak jest do tej porygdyby nie lekarz to nawet nie wiedziałabym że jestem prawie w 6 miesiącu
rozumiem Twoje obawy dlatego w 9tc kupiłam sobie detektor i moje życie stało się piękniejsze

Tez tak miałam na początku i tez mnie zawsze to martwiło. Lekarka mówiła, ze to normalne, bo hormony nigdy nie są stałe i ciagle skacząMartwią mnie piersi. Raz bolą tak ze nie idzie zlapac zeby za chwile nie bolec w ogole… Moja glowa od razu wskakuje na ten najczarniejszy scenariusz.
Jaki detektorJa od samego początku nie miałam zadnych objawów, ani bólu piersi ani mdłości poprostu nic i tak jest do tej porygdyby nie lekarz to nawet nie wiedziałabym że jestem prawie w 6 miesiącu

Detektor tętna płoduJaki detektor
 urządzenie do słuchania serduszka w domu
 urządzenie do słuchania serduszka w domu 
Tez o tym słyszałam...Detektor tętna płoduurządzenie do słuchania serduszka w domu

Zadowolona to mało powiedziane, nie wyobrażam sobie ciąży bez detektoraTez o tym słyszałam...
Naprawdę jesteś zadowolona z tego urządzenia?
Moja znajoma miała i mówiła że wpadała w panikę jak czasem nie mogła namierzyć serduszka bo dziecko się przekręciło...ogólnie ona nie polecała...
 wystarczy dużo cierpliwości i wprawy.
 wystarczy dużo cierpliwości i wprawy.