Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
rozmawiałąm na ten temat ze swoja dzisiaj i można jak najbardziej tylko musisz mieć aktualna cytologię, a przed założeniem jeszcze robi sie usg i test ciążowy(!) bo mirena nie powoduje poronienia i coś tam coś tam, więc trzeba byc pewna ze nie jest sie znowu w stanie "błogosławionym". zastanawiam sie nad spiralą bo mimo ze normalnym tabletkom ufam (6 lat prawie, ciaża w drugim podejsciu po odstawieniu), ale tym dla karmiącym z konieczmością BARDZO REGULARNEGO brania to juz niekoniecznie... dostałam receptę na Azalię, ale nawet JEŚLI się ugne naciskom mojego samczyka to gumka do tego na 100% będzie...Ja tabletki będę brać, bo jakoś z gumką nie lubięTabletki brałam przed ciążą jakieś 8 lat i po odstawieniu nie było problemu z zajściem w ciążę. Zastanawiam się też nad spiralą, ale jestem po CC to tak od razu chyba nie można jej zakładać. Do gin idę dopiero 15 grudnia. Nie wiem jak to jest u Was, ale jestem 5 tyg po CC i nadal krwawię. Trochę długo to trwa;/
MADLEIN - ten NuvaRing ma jakieś skutki uboczne (poza tyciem)? Jak się czujesz podczas jego stosowania? Bo mnie te kwestie najbardziej przerażają zazwyczaj...
zadanie wykonane hehehe dobre
a ja tez;p troche lepiej, ale dalej nie teges cos ze mna ;p
chyba powinnam isc do psychologa;p