Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
teraz to się nazywa rada??? ;D ;D ;Dsisters pisze:U mnie tak samo, dla mojego meza sex jest podstawa zwiazku.
Wiec chcial nie chcial musze jakos dawac rade ;D
marul pisze:A ciekawe co robicie, jak to Wy macie ochotę na seks, a Wasz partner akurat nie (np. w TV jest mecz, albo ma w planach wyjście z kumplami na piwo). Pewnie się śmiertelnie obrażacie, albo nawet mówicie Ty mnie już nie kochasz
To dlaczego uważacie (przynajmniej niektóre powyżej), że za odmowe seksu faceci się z Wami rozwiodą?kinia.p pisze:marul pisze:A ciekawe co robicie, jak to Wy macie ochotę na seks, a Wasz partner akurat nie (np. w TV jest mecz, albo ma w planach wyjście z kumplami na piwo). Pewnie się śmiertelnie obrażacie, albo nawet mówicie Ty mnie już nie kochasz
Normalnie, podcinamy sobie zyly. No chyba, ze sie nie chce do kiosku po zyletke skoczyc, to zeby sie zaciska i jakos przezywa.
Do diabla nie jestesmy dziecmi, ktore zobaczywszy cukierka a nie mogac go dostac pdostaja ataku histerii. Jestesmy dorosle, panujemy nad soba.
Wiem, że mój mąż nie jest ze mną dla sexu, ale znam go i wiem, że tak długo by nie wytrzymał. Więc albo by mnie zdradził, albo byłby tak nieznosny, ze nie mogłabym z nim wytrzymać. Jedno i drugie doprowadziłoby do rozwodu. :marul pisze:To dlaczego uważacie (przynajmniej niektóre powyżej), że za odmowe seksu faceci się z Wami rozwiodą?
Myślicie, że żenimy się tylko z jednego powodu? Że tylko nam o to w życiu chodzi?