reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak długo się staramy?

reklama
my mamy 4 cykl.... jeszcze kilka dni i się dowiem czy Dzidzia wije sobie we mnie gniazdko....

Witajcie dziewczyny. My z mężem staraliśmy się równo 36 miesięcy, ale udało się. Nasz synek ma 5 miesięcy i jest zdrowy, dobrze się rozwija. Życzę wytrwałości w staraniach i trzymam kciuki za fasolki :-)

oj jak bardzo bym chciała już..... :-) kobitki, powiedzcie mi, zagnieżdżenie następuje mniej więcej w którym dniu po? bo już się gubię...

witaj niuni, implantacja moze wystepowac gdzies pomiedzy 7-12 dniem od owulacji. kiedy testujesz??:)

coś mi się w suwaczku poprzestawiało. @ powinna być pon.-wt. więc nie wiem czy poczekać czy testować wcześniej. czy coś wiarygodnego by teraz wyszło?

reklama
26 dzień cyklu. test ujemny początek brązowych plamień. chyba zaczynamy 5 cykl staranek

Do góry