Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny,a ja mam pytanie z innej beczki..moj synek jak spi i przewraca sie z boku na bok,bez przerwy ,,zagina''sobie uszka..nie wiem czy to dobre słowo ale mysle,ze wiecie o co chodzi...jak tak dalej pojdzie bedzie mial w przyszlosci mega- odstajace-nie jestem w stanie tego kontrolowac np.w nocy...macie jakies sposoby,zeby sobie z tym poradzic?opaska raczej nie wchodzi w rachube...
Czym najlepiej usunac plamy z marchewki?a moze to nieusuwalne??
. wrzaski były takie, że wszyscy ludzie patrzyli, a po przejeździe po dziurach spał jak "zabity" (dopóki wózek jechał) 

Zostawienie aby sie wyplakala nic nie daje bo "kryzys ze mama i mama", przytulanie, odkladanie odpada bo ta robi fikolki. A w nocy pobutki co 10 minut. Jako tako spi jak ja trzymam za reke i co mam zrobic? Woeczoram zostawiam placzaca ale siedze przy niej, odkladam kiedy wstaje az sie jej znudzi. W nocy uspokajam i odkladam co 10 minut, czekam az zasnie, trzymam za raczke nawet po 40 minut, a ta i tak po sekundzie jak tylko wstane od lozeczka w placz. Kolo 3-4 biore ja do lozka do siebie, ta nadal pobutki co 10 minut, ale przynajmniej mnie to juz nie wkurza.