Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A zanim tu sie dostane do lekarza 
Zawsze mi pomagala furagina, ale na opakowaniu pisze, ze w ciazy nie mozna :-( I co teraz? Biore urosept, ale moze znacie jeszcze jakies inne sposoby ? 
ale ja mam czasem takie dziwne odczucie od srodka, troszke wyzej niz wysokosc ciecia na skorze czyli pewno tam gdzie w srodku cieli, uczucie hmmm sama nie wiem klucia, bolu rozciagania ... trudno opisac ... wczoraj konkretnie dotknelam brzuszek w tym miejscu i ... zabolalo :-(
to od razu mi lepiej:-)Ewa, a jakiego kremu uzywasz?

Isia - jak ja Cię dobrze rozumie, Maciek jest kierowcą, tylko do odminy autokarów..., ty masz przynajmniej taka większa pewność , że na weekend być może będzie...U mnie wiadomo tak na prawdę jest tylko z dnia na dzień...Klajo mój mąż jest kierowcą - wozi nowe samochody po całej Europie tzw. lorami. Jak wyjeżdza w poniedziałek wraca w piątek wieczorem, czasem zdarza się że nie ma go też w weekendy. Dobra spadam na ten egzamin.
Życzę miłego popołudnia;-)
isia i klajo przylaczam sie do zon kierowcow ... moj na szczescie obecnie jezdzi w komunikacji miejskiej ... teraz powaznie mysli o zmianie profesji mowi ze ma juz dosc - hmm ja chyba tezIsia - jak ja Cię dobrze rozumie, Maciek jest kierowcą, tylko do odminy autokarów...

wrrrrr jak np zeszle swieta wielkanocne - spedzilysmy same z mala - maz w autobusie