reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
bartus czest probuje polozyc sie na brzuszku, ale prawie za kazdym razem go to wybudza i zamiast polozyc sie to staje na czworaka i otwiera oczka :-( czasem to juz mam ochote go przykleic do materaca
;-)

a u mnie juz lepiej zrobilam sobie mega weekend z Agatka, do tego stopnia ze zabieralam ja do lozka do nas i spala z nami cala noc pierwszy raz!! super jest sie obudzic u boku takiego maluszka... i generalnie sie polepszylo..zobaczymy na jak dlugo, poza tym nawiazujac do Waszych rozmow tez jestem beksa, bardzo emocjonalna no i potem roznie to bywa ;-)
K
kasiula matula
Gość
super jest taki czas poprostu razem
my ostatnio w niedziele kilka godzin wieczorem lezelismy we trojke na lozku mala szalała turlała sie po nas miala ubaw niesamowity sluchalismy muzyki śpiewaliśmy śmiechu pełno i tak miło czasem
my ostatnio w niedziele kilka godzin wieczorem lezelismy we trojke na lozku mala szalała turlała sie po nas miala ubaw niesamowity sluchalismy muzyki śpiewaliśmy śmiechu pełno i tak miło czasem

magdalenaB
marcowa mama 06'
no wlasnie, bo najwazniejsze jest znalezc taki sposob by wszyscy dobrze sie bawili a najbardziej dziecko, bo wtedy rodzice moga troche odsapnac ;-)
Ja dzisiaj porażka...Iga całą noc się budziła i wierciła. dalej ma okropną chrypkę i skrzeczy jak mała żabka, a jak płacze to brzmi to tak żałośnie że nie mam sumienia jej zostawić samej. nie wiem jak sobie dam radę później..
my też jak się da (czyli najczęściej w weekend) długo tarzamy się we troje w wyrku- Iga to uwielbia. wogóle to po mamusi okropna z niej przylepa i mamincycuś. a jak się tak przytula to mnie okropnie rozczula że aż mi się czasem płakać chce:-)
no ale dzisiaj w nocy płakać mi się chciało ze zmęczenia...
teraz 6 godzin w pracy, później 6 godzin kursu...padnę na pysk
my też jak się da (czyli najczęściej w weekend) długo tarzamy się we troje w wyrku- Iga to uwielbia. wogóle to po mamusi okropna z niej przylepa i mamincycuś. a jak się tak przytula to mnie okropnie rozczula że aż mi się czasem płakać chce:-)
no ale dzisiaj w nocy płakać mi się chciało ze zmęczenia...
teraz 6 godzin w pracy, później 6 godzin kursu...padnę na pysk
dzięki Asia, mam nadzieję że dzień będzie milszy niż noc :-) do lekarza nie dzwoniłam, z grzybkiem poszłam do przychodni bo na to zawsze dają to samo i mam nadzieję że pomoże. A po ostatnich choróbskach naszych i Igi, licznych wizytach lekarzy i....prezentach świątecznych..skutecznie wyczyściliśmy konta:-)
ale dzięki za namiary, jeśli będzie trzeba (choć liczę na to że nie) to skorzystam. buziaczki dla CIebie i Selinki
ale dzięki za namiary, jeśli będzie trzeba (choć liczę na to że nie) to skorzystam. buziaczki dla CIebie i Selinki
reklama