reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Oj ile razy wyłam w poduszkę i błagałam, żeby coś się stało i nie było już TEJ ciąży:zawstydzona/y:

Mamooli nie mysl tak...w chwilach rozpaczy mowimy i myslimy rozne rzeczy, ktore normalnie nigdy nie przyszly by nam do glowy, nie mozesz sie tak zadreczac, kurcze no jest ciezko, ja tez ostatnio zwierzalam sie Wam z momentow zalamania, ze z Jackiem zle, ze malo z Agata przebywam, a teraz jest duzo lepiej, po prostu musze przywyknac do tego ze zaczelo sie prawdziwe zycie a to nie tylko same uroki ale tez wiele ciezkich chwil, pomysl kochana ile szczescia bedziesz miala w domu, ja juz marze o kolejnym maluszku, a mozliwe ze bedzie trudno albo wcale nie bedzie, bo okazlao sie ze mam chore jajniki i wiele bym dala by sie z toba zamienic :tak: :tak:

reklama
maga jakbym czytala o sobie. Nawet o tej bulimii. Jestesmy w tym samym wieku i moja ciaza tez byla baaardzo nieplanowana

kurcze dziewczyny czytam i becze ...poprostu
ileż ciepłych slów można by powiedzieć żeby dodać WAM otuchy ale myśle ze to wszystko wiece zaszłyście juz tak daleko że może być już tylko lepiej
gorące uściski 3majcie sie cieplutko

mamooli kochana!

wszystko zostało już napisane, wiadomo nam łatwo pisać, ale tak jak powiedziała maga - wszystko jest w Twojej głowie i tam się musi poukładać ...

.... ja myślę o Tobie ciepło i naprawdę szczerze trzymam za Ciebie kciuki, żeby się wszytko poukładało tak jak chcesz ...

... wyobrażam sobie jak Ci ciężko ... moja ciąża też była nieplanowana i choć teraz jest super, to czas ciąży wypadł u mnie nienajszczęścliwiej i nie wiedziałam co ze mną będzie, bo z pracy musiałm zrezygnować a wszystkie koleżanki miały mnie gdzieś i tylko opowiadały gdzie to wylądowały i jaką mają fajną pracę, do tego teściowie dawali nam popalić ... i z kasą wyglądało nie za różowo ... = czyli wszystko na raz

ostatecznie jednak wszystko się zawsze układa i wierzę, że u Ciebie też tak będzie
a na pocieszenie ... siedzę w pokoju z koleżanką - matką trzech chłopców - potwierdza - było ciężko, miszkali 7 lat u teściów kątem, ale teraz wyszli na prostą wróciła do pracy, chłopcy w przedszkolu i w szkole, mają własny kąt, znowu czas dla siebie z mężem - patrzę na nią i widzę szczęśliwą, spełnioną kobietę:happy:

... no i pogadaj z kimś bliskim jak możesz - to zawsze pomaga:happy:

potracilam dzis 75 letnia kobiete samochodem........
czuje sie jak zbrodniarz....
czuje sie fatalnie...
juz bylo lepiej..
ale dalabym wszystko zeby to mi sie cos stalo ale zeby ta kobieta byla cala i zdrowa a zebym ja ucierpiala, czekam na tel od policjanta co z ta pania...ycie jest naprawde nieprzewidywalne, juz nic nie jest wazne, wazne zeby ta kobieta byla cala i zdrowa, mamooli pomysl teraz o moim problemie a twoja niespodziewanka okaze sie wielkim szczesciem i nigdy juz nie pomyslisz zeby cos sie stalo zeby jej nie bylo

mamaoli - trzymaj sie kochana, wszystko bedzie dobrze i wszystko sie ulozy

ewunia_23 - jejku, tez sie trzymaj sloneczko, pewnie jestes roztrzesiona, bidulko, musisz byc dobrej mysli.

reklama
MAMOOLI I EWUNIA_23 trzymajcie sie kochane .........
u mnie nastrój paskudny ...ze az szkoda pisać.....za to moj Patrynio wniebowziety stoi przy drzwiach i wrzeszczy z radosci .......bo mu coś z nieba leci .........mamy pierwszy śnieg .............ktorego ja sie troche boje bo czeka nas tzn mnie i Patryka jezdzenie pociagami i autobusami po jakies 2 godziny w kazda strone (samochodem mozna dojechac bardzo szybko ....ale niestety maz w pracy i sama musze sobie radzic.)....i szukanie mieszkania ......no i przeprowadzka .....a wiadomo jak to jest przy sniegach i mrozach dodatkowo jak widze w telewizji te ataki zimy w innych stanach ....to tez mnie jakos dodatkowo dołuje ........

Do góry