• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
bartus czest probuje polozyc sie na brzuszku, ale prawie za kazdym razem go to wybudza i zamiast polozyc sie to staje na czworaka i otwiera oczka :-( czasem to juz mam ochote go przykleic do materaca :-p ;-)

a u mnie juz lepiej zrobilam sobie mega weekend z Agatka, do tego stopnia ze zabieralam ja do lozka do nas i spala z nami cala noc pierwszy raz!! super jest sie obudzic u boku takiego maluszka... i generalnie sie polepszylo..zobaczymy na jak dlugo, poza tym nawiazujac do Waszych rozmow tez jestem beksa, bardzo emocjonalna no i potem roznie to bywa ;-)

super jest taki czas poprostu razem
my ostatnio w niedziele kilka godzin wieczorem lezelismy we trojke na lozku mala szalała turlała sie po nas miala ubaw niesamowity sluchalismy muzyki śpiewaliśmy śmiechu pełno i tak miło czasem :tak:

Ja dzisiaj porażka...Iga całą noc się budziła i wierciła. dalej ma okropną chrypkę i skrzeczy jak mała żabka, a jak płacze to brzmi to tak żałośnie że nie mam sumienia jej zostawić samej. nie wiem jak sobie dam radę później..

my też jak się da (czyli najczęściej w weekend) długo tarzamy się we troje w wyrku- Iga to uwielbia. wogóle to po mamusi okropna z niej przylepa i mamincycuś. a jak się tak przytula to mnie okropnie rozczula że aż mi się czasem płakać chce:-)
no ale dzisiaj w nocy płakać mi się chciało ze zmęczenia...
teraz 6 godzin w pracy, później 6 godzin kursu...padnę na pysk

dzięki Asia, mam nadzieję że dzień będzie milszy niż noc :-) do lekarza nie dzwoniłam, z grzybkiem poszłam do przychodni bo na to zawsze dają to samo i mam nadzieję że pomoże. A po ostatnich choróbskach naszych i Igi, licznych wizytach lekarzy i....prezentach świątecznych..skutecznie wyczyściliśmy konta:-)
ale dzięki za namiary, jeśli będzie trzeba (choć liczę na to że nie) to skorzystam. buziaczki dla CIebie i Selinki

reklama
co do kata to rozumiem po swoich wydatkach :sick: ale moze namiar kiedys sie przyda
dobrze ze u was lepiej :happy:
pozdrawiam ,rowniez przesylamy buziaki :-) :-) i zycze duzo zdrowka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry