reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

a ja po dzisiejsze jkomisji mam dość. zostałąm totalnie zaskoczona informacją, że martwić się należy gdy dziecko samo nie siada w wieku 2-3 lat. no i oczywiście bylo święte oburzenie dlaczego byliśmy w szpitalu w Krakowie??????????

kasia wiem ze łatwo jest mowic ty z Piotrkiem jestes na codzien i wiesz najlepiej ale glowa do gory bo tam sa anioly ktore wiedza ze nadejdzie moment ze wszystko sie ulozy i mamnadzieje ze tak bedzie wiec trzymaj sie kochana , a poza tym to to to sa od tego inni lekarerze zeby sie konsultowac

kasiulla ma nadzieje ze Lenka wszystko ok

reklama
Kasiulla Trzymam kciuki za Ciebie i Lenkę:tak:

Kaśka naprawdę brak słów. Szkoda tylko, że przez głupotę i nieodpowiedzialność pseudolekarzy martwią się mamy.

Kasiulla-my także trzymamy za Was obie kciuki

Kaśka - mnie to czasami ręce opadają ..ach same mądrosci szacowna komisja posiadła...kurcze co za beznadziejni ludzie...nie martw się czasami absurdy sięgają zenitu...nie zwracaj na to uwagi i już..Ty wiesz swoje i już

A my wczoraj bylismy z Antosiem u okulisty...pediatra wysłała nas aby wykluczyć zezika..oczywiście okulistka powiedziala że nic się nie dzieje...ale ponieważ Antoś nie dał się zbadać więc mamy drugą wizytę 4 kwietnia..a trzy dni przed terminem mamy dziecku zakraplać atropinę...czuje że będzie niezły sajgon z tymi kroplami.

A ja dzisiaj już na ryj lece..brat przeintalowywał nam kompa..więc trwało to ze 4 godz a mój Kubutek szedł na noc do pracy więc wszystko stanęło na głowie...co za zwariowany dzięn..a wczoraj było tak dobrze miałam wolny dzien na Antkowego okuliste.:tak: :tak: :tak:

Kaśka i Kasiula, trzymam kciuki za Was i Wasze dzieciaczki.

Karolka, a co mogą zrobić z rocznym dzieckiem które zezuje??? przecież to jeszcze za wcześnie na okularki?? I jak badają takiego maluszka??
Mi się też wydaje że Iga zezuje :-( :-( i jest to bardzo prawdopodobne bo ja, mój ojciec i babcia też mieliśmy zeza (wszyscy jesteśmy po operacjach).
ale moja pediatra pewnie mi nie da skierowania do okulisty, wyśmieje mnie że wydziwiam. znów będę musiała pójść prywatnie..

kasianka: sprobuj, moze cie mile zaskoczy :tak: jak ci nei da to wtedy pojdziecie prywatnie. ale mam nadzieje ze idze nie beda nic robic, bo ma sliczne zdrowe oczka ;-)

kaska: no poprostu czemu mnie to nie dziwi :baffled: :confused: jak ja bylam na takiej komisji (tez chodzilo o zas. piel.) to mi lekarka powiedziala ze niepelnospr. dla niej jest tylko wtedy gdy ktos ciagle lezy i trzeba mu zmieniac pieluchy :szok: :no: za marne 100 parę zl. takiech durniow z ludzi robia :wściekła/y:

kasiulla: daj znac jak juz bedzie wiadomo co z serduszkiem Lenki!!

ALe jestem wsciekla to znaczy wczoraj bylam dzis juz mi troszke przeszlo :wściekła/y: :-)
pojechalam z Lenka do tej kliniki siedze juz ponad 10 min oi okazuje sie ze pani doktor w ogole w Lodzi nie ma i nie wie dlaczego kobitki zapisywaly wizyty a oprocz mnie byli ludzie z malymi niemowlaczkami :wściekła/y: :wściekła/y:
Pani doktor bedzie dopiero 10 KWIETNIA !!!!!!
wiec dalej nic nie wiem :no:

kasiulla przeciez czlowieka moze szlag trafic , a jakim sposobem rejestrowali Was do lekarza skoro go nie bylo ale to tylko w naszym kraju moze sie zdarzyc:baffled: mam nadzieje ze wszystko ok bedzie z Lenką
a innego lekarza nie mam tylko ta pani doktor?

współczuje wam dziewczyny ..............ta polska służba zdrowia pod kazdym względem jest .......:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :baffled: :baffled:

a u nas mimo ze własnie zaczął padać sniegi jest strasznie zimno to nastrój mamy bardzo dobry ....dodatkowo codziennie po 2-3 karteczki urodzinowe znajdujemy w skrzynce pocztowej;-) :-) :-) ........mamy juz niezła kolekcje bo az 9 :-) :-) a do urodzin jeszcze tydzień czasu;-) ;-)

coraz bardziej mi sie zaczyna ta akcja karteczkowa podobać........jak ja sie ciesze ze do niej należę:-) :tak:

reklama
to jest prywatna klinika i jeden z lepszych lekarzy
dzwonilam tam w poniedzialek i spytala sie mnie czy ten wtorek moze byc (lekarka ta przyjmuje tylko we wtorki) ucieszylam sie ze tak szybko a tu sie okazuje ze jej nie ma:wściekła/y: :no:

Do góry