reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Mam dzisiaj doła straszliwego, byliśmy z Mateuszkiem u lekarza, bo kaszle. Lekarz go zbadała I dostaliśmy skierowanie do kardiologa:sick: pani doktor usłyszała jakieś szmery nad serduszkiem. Powiedziała, żeby się nie martwić, gdyż u dzieci to sie często zdarza. Ale ja oczywiście płaczę i umieram ze strachu:-(

Lolcia bedzie dobrze zobaczysz :tak: :tak:
my do kariologa 10 kwietnia zobaczyc co z tym otworem w serduchu czy sie juz zrosl... :-)

reklama
Mam dzisiaj doła straszliwego, byliśmy z Mateuszkiem u lekarza, bo kaszle. Lekarz go zbadała I dostaliśmy skierowanie do kardiologa:sick: pani doktor usłyszała jakieś szmery nad serduszkiem. Powiedziała, żeby się nie martwić, gdyż u dzieci to sie często zdarza. Ale ja oczywiście płaczę i umieram ze strachu:-(

Lolcia- wszystko będzie ok. Nic się nie martw!!!!!!:tak: :tak: :tak:Znam kilka mam, które były z dziecmi u kargiologa i wszystko było w njlepszym porządku.

Lolciu - główka do góry..będzie dobrze Mateuszek jest zdrowiutki...często własnie u dzieci można usłyszeć szmery...lekarka poprostu jest ostrożna...pójdziecie sprawdzicie i zobaczysz będzie wszystko w porządku...Buziaczki dla Ciebie i Mateosia...:tak: :tak:

dziewczyny na bank będzie dobrze z waszymi serduszkami najkochańszymi

ja po przeprowadzce cały czas nie moge dojsć do siebie - siedze tam sama i mam doła - do tego ta pogoda bbbbrrrrryyyyy i nie mam nawet z kim popisać nie móie już o gadaniu :-( a szanse na internet to też są malutkie bo to tymczasowe lokum - chyba, że bardzo zmolestuje męża to coś pomyśli

kurcze nie chce sie wstawic link mozesz wejsc na moja stronke emi bloga i w moich linkach jest BLOG ROKU 2006
maja tez przygde ze szmerami w serduszku poczytaj na poprawe nastroju:tak:

reklama
a ja strasznie padnięta jestem.
mam nadzieję, że za tydzień będzie ładna pogoda, bo planujemy wypad na weckend do Wisły. trochę połazić, no i nosidło już zarezerwowaliśmy.

Do góry