reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
agao pisze:właśnie bidak czkawki dostal
A właśnie, tak do tematu czkawi: jak można mieć trzy razy przez dzień czkawkę trwającą kilkanaście minut? :
Ja bym chyba tego nie wytrzymała, a małe poskakało sobie i żyje spokojnie dalej
K
kasiula matula
Gość
he hee
moje ma tak samo z tą czkawką
:
moje ma tak samo z tą czkawką
:
Rany, dziewczyny, raptem niecale 3 dni mnie tu nie bylo, a tu tyle problemow i tyle pisania
Z tego co piszecie wynika, ze teraz zly humor i depresja to calkiem normalny stan, bo chyba wszystkie to macie. Czyli nie ma sie co martwic
Ja na szczescie czuje sie bardzo fajnie (chociaz zdarzyla mi sie mala awanturka w czwartek z moim ukochanym mezem). Ale potem odwiedzilismy tesciow i humor sie poprawil niesamowicie wprost
Po pierwsze- bylam na badaniach i wszystko ok
I krew i mocz, i usg. Corunia (prawie na 100 %) wazy 1400 gramow, lozysko prawidlowe, maly problem na razie z ulozeniem, bo mala lezy poprzecznie i nie bardzo ma ochote sie obrocic, ale ciagle jest szansa, ze to zrobi (jak nie to cesarka, brrr! mam nadzieje, ze unikniemy tego!).
Po drugie- bylam z tesciowa na pierwszych malych zakupach ;D Ja wybieralam ciuszki (alez przesliczne!!!) a ona placila
Bardzo lubie takie zakupy ;D Mam teraz juz calkiem sporo maluskich ubranek 
Po trzecie, zamowilam sobie z wydawnictwa Akapit Press 3 ksiazki Musierowicz i wlasnie 2 przeczytalam, co wprawilo mnie w doskonaly nastroj. Tym lepszy, ze czeka na mnie jeszcze jedna smakowita ksiazeczka
- polecam to wydawnictwo- aktualnie nie placi sie za przesylke (przynajmniej w przypadku ksiazek Musierowicz), przysylaja ksiazki bardzo szybko (u nich sa tansze niz w markecie czy ksiegarni) i na zaplacenie ma sie 2 tygodnie po odebraiu paczki 
No, mam nadzieje, ze moj optymistyczny nastroj udzieli sie i wam
Aha- jesli chodzi o spanie, to mi sie najlepiej spi od 23 do 3 nad ranem a potem od 6 rano do 10
W miedzyczasie czytam ksiazki i podjadam 
Ja na szczescie czuje sie bardzo fajnie (chociaz zdarzyla mi sie mala awanturka w czwartek z moim ukochanym mezem). Ale potem odwiedzilismy tesciow i humor sie poprawil niesamowicie wprost
Po pierwsze- bylam na badaniach i wszystko ok
Po drugie- bylam z tesciowa na pierwszych malych zakupach ;D Ja wybieralam ciuszki (alez przesliczne!!!) a ona placila
Po trzecie, zamowilam sobie z wydawnictwa Akapit Press 3 ksiazki Musierowicz i wlasnie 2 przeczytalam, co wprawilo mnie w doskonaly nastroj. Tym lepszy, ze czeka na mnie jeszcze jedna smakowita ksiazeczka
No, mam nadzieje, ze moj optymistyczny nastroj udzieli sie i wam
Aha- jesli chodzi o spanie, to mi sie najlepiej spi od 23 do 3 nad ranem a potem od 6 rano do 10
K
KingaP
Gość
ja też czuję się psychicznie do d***. Rafał od niedzieli codziennie pracuje na popołudnia, więc rano długo śpimy, a potem ja długo jestem sama w domu. zacznę buczeć: buuuu. Jutro ma wolne, a potem znów do czwartku harówka, buuuu. Oby do czwartku...
sylwia532
Fanka BB :)
kinga ja tez calymi dniami sama jak idzie na rano to do 19 go nie ma a jak na nocke to po tym spi jak susel caly dzien,teraz to sie ciesze bo do niedawna pracowal w 2 robotach i w ogole biedaczek wykonczony,siedzialam i ryczalam ze tyle pracuje dla nas,a ja siedze z dupa tak wylam ze szok.ja to bym chciala zeby nie pracowal a kaska wplywala na konto ;D
reklama