reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

A ja mam od kilku dni mdlosci porownywalne z tymi z poczatku ciazy. No i ta bezsennosc :-[ Pogode mam wiosenna +17 stopni. A w Bialymstoku u mamy -27. Troszke tesknie za sniegiem ( w tym roku spadl 2 razy) ale za mrozem nie.

reklama
kati! Jak ja bym chciała te Twoje +17. jestem z typu ciepłolubnych :)

a mdłości chyba mają prawo wystąpić w III trymestrze, choc nie zazdroszczę. podjedz trochę migdałów, może pomogą.

Agao, no kurczę, ja pewnie bym była, ale akurat wczoraj pojechaliśmy z wizytką do mojej siostry.

Koga, podpisuję się pod wypowiedziami wcześniejszymi. Wiem, że łatwo mówić: "nie przejmuj się, nie denerwuj", ale postaraj się w takich sytuacjach policzyć do 10 - wtedy stwierdzisz, że nie ma sensu się palantem przejmować, bo maleństwo też będzie zestresowane.

A mi znowu od dwóch dni jest bardzo średnio :-( Mam wrażenie, że dzidzia rusza się zupełnie inaczej, tzn. w inncyh miejscach jakby. Czyżby zmieniła jakoś swoją pozycję? Przedwczoraj to cały dzień i całą noc spałam (o dziwo), bo jakoś mnie brzuch pobolewał albo mnie maleństwo kłuło w pęcherz (chyba) albo w bok (nie wiem co tam teraz może być) i generalnie co chwilę biegam do kibelka na siusiu. A jeszcze od wczoraj jak załatwiam w/w potrzebę to mnie coś boli... Co to może być?
Generalnie mam dość. Krowa taka się ze mnie zrobiła :-( Wczoraj jak byłam u siostry to tylko 5 minut usiedziałamw  normalnej pozycji na krześle. Po chwili już myk na kanapkę, na boczek, w pozycji półleżącej.. :-( Już nie mogę, ostatnie trzy dni mnie wykończyły... A jeszcze dwa miesiące...

cześć kochane!
ponarzekam trochę u nas, bo nie chcę męża męczyć ;)
chyba pobiera mnie przeziębienie - mam sucho i drapie mnie w gardle, jestem jakas niewyraźna, bezsensownie się czuję :( muszę zaaplikowac sobie chyba mleko z miodem i wyleżeć się w wyrku! :(

boszzzzzzzzzzzzz ale miałam nockę, ja dziękuję bardzo za takie atrakcje, początkowo tylko mnie mdliło ale jak sie położyłam, to odrazu musiałam wstać i lecieć do łazienki, bo dostałam rozwolnienia i tak prrzez całą noc, co się połżyłam to musiałam wstawać, jestem tak zmęczona że mam dosyć

catherinka ja też czuję się jak wieloryb, jak pomyślę, że mam sie tak turlać jeszcze 2 msc to mi się słabo robi, a i prawie co noc śni mi się, że mam już swojego dzidziusia i okazuję się wyrodną matką, bo go zostawiam samego i ide sobie gdzieś ::), a po kilku godzinach przypomina mi się że jestem mama i powinnam dziecko nakarmić i przewinąć......... także nawet jak uda mi się spać , to i tak się męczę :mad:

Ale mamy dziś nastroje ;) Ja mam lenia - nic mi się nie chce... Ale może jak strzelę sobie pyszną kawkę to mije nastawienie się zmieni ;D

ja poszłam spać o 3 wstałam o 5 poszłam spać o 7 i wtsałam o 9 maskara czuję się jakby z krzyża mnie zdjęli

do tego pół nocy wyłam żal mi dzidzi ale nie mogłam się powstrzymać biedny bobik tak mi go żal

ostatnio czytałam w Twoim dziecku że to co w głowie nie ma się nijak do tego co w macicy jednak czuję sie rozbita fiz i psych trochę pobolewq mnie bruszek wzięłam nospę i mam doła takiego że nie wiem co

biedny dzidzi z taką matką ryczącą jak ja

Trzymaj się Agao!

Mi też w nocy chciało się wyć, ale uroniłam kilka łez i powiedziałam sobie, że wytrzymam dla maleństwa!
[A za kilka lat mu wszystko wypomnę ;D ;)]

reklama
ja sobie tłumaczyłam ale bezskutecznie
nie wiem chyba mi jeszcze hormony na mózg padły i płaczliwa jestem nie dużo mi trzeba mam nadzieję że dzidzia twardo sie trzyma
właśnie bidak czkawki dostal

Do góry