reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

oj azik ty to sie masz... co za babszyl okropny zeby na dziecku sie wyladowac... bo co male i bezbronne?? za to ma mamusie obronna!! brawo azik jak dziecku krzywda sie dzieje to czlowiek zawsze dziala pod wplywem emocji. mogla sie ta baba liczyc ze oberwie jak sie rusza czyjes dziecko!! :mad:

reklama
Oj nikt nie zauwazyl ze mnie tyle czasu nie bylo ? ;)

W ogole nie mam czasu wchodzic na forum- moja Ola ma stwierdzone atopowe zapalenie skory, ostatnio troche sie nasililo i latalismy po lekarzach i aptekach. Do tego moja sunia ukochana biegala i nagle z piskiem przestala sie ruszac- dostala chwilowego paralizu tylnych lap- po przeswietleniu rentgenowskim wyszlo ze ma zwyrodnienie kregoslupa, takie wyrostki jej rosna pod kregami i w koncu kregi na stale sie polacza.Spondyloza to sie nazywa. Nie ma na to leku, mozna ewentualnie sprobowac operacyjnie te wyrostki zeskrobac, ale to ryzyko bo to operacja na kregoslupie. Sunia ma dopiero 5 lat i mala jest, wiec to duzo za wczesnie na takie zmiany geriatryczne (po zaawansowaniu widac, ze caly proces trwa juz od kilku lat). Na razie codziennie jezdzimy na zastrzyki przeciwzapalne, sunia juz chodzi, ale ma zakaz skakania do konca zycia :( Strasznie mi przykro z tego powodu, bo ona uwielbia skakac, a przeciez jej nijak nie wytlumacze dlaczego teraz juz jej nie wolno. Poza tym nie wiadomo jak dlugo bedzie w miare normalnie chodzic.
Za to moge jesc jagody i maliny :) Dobre i takie pocieszenie :)

Jejku i znowu koljeny dzieciaczek cierpi na AZS :( Aniam, wytrwaóści życzę! I pogłaskaj pieska ode mnie, jemu też współczuję :( bo sama kocham pieski i wiem, jak to jest cierpi zwierzątko :(

azik - ale z ciebie waleczna dziewczyna ;D Proszę, do czego jest zdolna wkurzona matka :laugh: A wyrzutów sumienia mieć nie musisz, bo w końcu to ona zaczęła i to zamierzyła się na Bogu ducha winne dziecko. Ale reszta kolejki musiała być w szoku :p

Aniam - no to masz teraz ciężki okres, ale na pewno dasz sobie radę. Oby Oli jak najszybciej pomogły leki!!!

azik ale Ci się z tym agresywnym babusem przytrafiło (trzeba było babsko nauczyć i wtłuc porządnie) O jejku ludzie w tym kraju są straszni - uważają że wszystko się im należy brrr..... :mad: teraz mamy trend -roszczeniowa postawa do życia

aniam nie zniklas bo czasem pisalas ;)
biedna olka oby leki pomogly-i super ze mozesz poszerzyc uboga diete-pewnie cieszysz sie jak dziecko ;)
pieska zal,mlody jeszcze i taki biedny

reklama
wczoraj tak zestresowałam się moim bratem, że nie spałam pół nocy... boję sie o niego i czuję bezsilność... robi głupoty, a ja na to patrzę i nic nie moge poradzić... Najbardziej szkoda mi mojej mamy....

Do góry