reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

kurcze inteligentne to i jest sie gdzie rozłożyć z rzeczami dsla dziecka i zapasową zmianę ciuszków można mieć pod ręką.

reklama
Fajny pomysł z tymi pasami. Chociaż mój Jaś na razie na przewijaku grzecznie leży, tylko nogami przebiera w zawrotnym tempie. Ale że jeszcze nie umie się przewracać to jest względnie bezpiecznie.

no to przegiełam...

nie cierpie jak ktoś z kolejki zwaraca niesłusznie uwage kasjerce.

więc ja zwróciłam kobiecie uwagę, że taką kasierkę , itd - zrobiłam to nawet berdzo grzecznie...

na co kobieta - ze to jej wina że tu pracuje, pewnie nie chciało jej się uczyć....

oj, zawrzało we mnie...

no i nie cytując naszych niezbyt przyjemnych uwag względem siebie

przejdę do kulminacyjnego punktu...

kobieta popchnęła mój wózek z Bartusiem, a ja jeżdżę spacerówką więc ona nie jest stabilna i zsunał mi się Bartek na skraj i zatrzymał na mnie.

no to uderzyłam kobietę...

no chyba rzeczywiście jesteśmy zfrustrowanym społeczeństwem, ale wybucham jak ktoś zamierza sie nawet nieświadomie na moje dziecko.

ochrona stanęła w mojej obronie, ale i tak mam wyrzuty sumienia.

chyba moje nerwy są na skraju wyczerpania...

ufff

normalnie mam kaca moralnego...

brak słów... wiesz co? ja też mam nieraz niewyparzony jezyk i zabieram głos w czyjeś obronie...

ale babka przesadziła. Nie miej wyrzutów sumienia!!!

Co za baba, rozuemiem, że mogła się wkurzyć na Ciebie, ale żeby pchnąć wózek z dzieckiem i to takim malutkim??!!?? Moja reakcja chyba byłaby taka sama jak Twoja!

zgadazam się z dziewczynami, przesadzila..
tez zdarza mi sie wybuchnąć i później żałować
ale jak ktoś daje takie powody... ::)

Kati sprytny ten przewijak :)

reklama
Azik- Uderzyłas kobiecinę? To niebezpieczna jesteś ;)
A tak poważnie, to nawymyślałabym jej za pchnięcie wózka :mad:
Ale do rękoczynów mi daleko...
A jak reagowała reszta kolejki?

Do góry