reklama
lolcia81
Podwójna szczęśliwa mama!
AniaM ja tez miałam nawet 3 razy zapalenie, piers twarda jak kamien, jak przystawiałam Mateusza to taki ból że nie mogłam wytrzymać. Za pierwszym razem nie obyło sie bez antybiotyku, przy kolejnych dwóch przydał sie laktator. Nie powiem ze było lekko, ale dotąd starał się odciągać az puścilo, pomimo tego ze bolało. I przykładałam zimne liscie kapusty
tak magdalenaB to niepotwierdzone, a powiedz co z Toba pamietam ze gdzies pisalas ze @ od miesiaca nie mialas i dwa negatywne testy... kurcze no nie wiem zrobilam dwa i tez oba negatywne, moze to nie dziecko tylko cos nie tak ze mna?? do gina ide 14.10 w poniedzialek zrobie jeszcze jeden test, no a jutro pierwszy dzien do roboty
troche odpoczne od opieki nad Agatka, choc dzis jak latalam po miescie i jej pol dnia nie widzialam to ja wysciskalam za wszystkie czasy
ale jesli bedzie drugie bobo przyda mi sie troche odprezenia...
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Osinka, Catherinka - odpowiedzcie![]()
Aniam, przepraszam Cię, ale nie wiem na co odpowiedzieć... Przeoczyłam coś? Nt. wózka właśnie wysłałam Ci priv? Pytałaś o coś jeszcze?
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Właśnie poczułam... zapach zupy...a raczej jej smród... spalonej zupy... którą po 20 postawiłam na kuchence... bez komentarza...

Aaaaa, nie wiem czy Wam się chwaliłam, od poniedziałku mamy w bloku remont instalacji gazowej... nie będzie gazu do końca przyszlego tygodnia... zwariuję!!!!!!!!!! Jeszcze, żeby tego było mało... dziś dostałam okres... Grrrrrrrrrrrr... lepszego momentu nie mogła sobie cioteczka wybrać....
Aaaaa, nie wiem czy Wam się chwaliłam, od poniedziałku mamy w bloku remont instalacji gazowej... nie będzie gazu do końca przyszlego tygodnia... zwariuję!!!!!!!!!! Jeszcze, żeby tego było mało... dziś dostałam okres... Grrrrrrrrrrrr... lepszego momentu nie mogła sobie cioteczka wybrać....
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Marlenka, dużo zdrówka dla Was!!!
Magda, nie załamywać się!!! Pomyśl, jak niedużo już przed Tobą!
Wczoraj, chyba w jakimś serialu usłyszałam radę dla jakiejś babki w dołku: "przyklej sobie na lodówce karteczkę z napisem: jestem śliczna, mądra i sprytna (czy jakoś tak)". Ten pomysł ma w sobie coś, bo na pewno taka karteczka wywoła uśmiech przy otwieraiu lodówki (co jest czynnościa przeważnie rano, na powitanie dania wykonywaną) no i już kolejne złe myśli już tak szybko nie przyjdą 
Aqua, cofnij swoje słowa!!!
Niech to nie będzie żaden wirus - Filip śpi ładnie w nocy jak spał i oby mu się to nie zmieniło!
Magda, nie załamywać się!!! Pomyśl, jak niedużo już przed Tobą!
Aqua, cofnij swoje słowa!!!
Magda nie załamuj się już niedługo!!!! I pomyśl jaką będziesz miała satysfakcję!!! To podobnie jak rodziłyśmy
ja myślałam że ból nigdy się nie skończy, że tego nie wytrzymam, że nie dam rady... a tu i ból się skończył i wytrzymałam i dałam radę
)) a to wszystko dla tego małego szkraba
ja też teraz zaczęłam studia po dziekance... i muszę ci powiedzieć że mi bardzo trudno zajęcia mam w sobotę od 8 do 21 i wykładowca z ostatnich ćwiczeń za nic nie chce puszczać wcześniej (w ten weekend puścił na 10 min. wcześniej powiedział że to święto z okazji wyborów miss hehehe jakoś mi nie było do śmiechu), a w niedzielę znów lecę na 8 do 20. Mleczko odciągam laktatorem w toalecie... Za dwa tygodnie mam przynieść pierwszy rozdział pracy a ja nawet nie usiadłam....
Magduś nie jesteś sama. Wirtualnie cię ściskam
głowa do góry!!!!
ja też teraz zaczęłam studia po dziekance... i muszę ci powiedzieć że mi bardzo trudno zajęcia mam w sobotę od 8 do 21 i wykładowca z ostatnich ćwiczeń za nic nie chce puszczać wcześniej (w ten weekend puścił na 10 min. wcześniej powiedział że to święto z okazji wyborów miss hehehe jakoś mi nie było do śmiechu), a w niedzielę znów lecę na 8 do 20. Mleczko odciągam laktatorem w toalecie... Za dwa tygodnie mam przynieść pierwszy rozdział pracy a ja nawet nie usiadłam....
Magduś nie jesteś sama. Wirtualnie cię ściskam
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Aniam, przepraszam Cię, ale nie wiem na co odpowiedzieć... Przeoczyłam coś? Nt. wózka właśnie wysłałam Ci priv? Pytałaś o coś jeszcze?
KAsia - wejdź w szybkie menu, w prywatne wiadomości - z pewnością Aniam Ci napisała prywatna wiadomość

Aniam - odpiszę Ci już jutro, bo zaraz zmykam spać, wstaję o 5