reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
Oj Mysiu, martwię się o Ciebie, bardzo często piszesz, że jesteś zawiedziona lub zalamana :-( Przykro mi, że nie umiem Ci pomóc, mogę Cię jedynie utulić wirualnie.

Z moim samopoczuciem nie jest źle, tylko męczy mnie alergia, od jakiegoś czasu swędzi mnie potwornie ciało, a jak się podrapię, to wychodzi pełno drobnych chropowatych krostek i czerwone spuchnięte szramy w miejscach drapania. Swędzenie jest tak dokuczliwe, że nie mogę się opanować, na działce podrapałam się na dłoni do krwi :zawstydzona/y: Muszę się wybrać do alergologa i zacząć chyba coś przyjmować, bo zadrapię się na śmierć.

dzięki dziewczyny za wsparcie...jak troche ochłone i przemyśle to napisze...:zawstydzona/y::-(
sił mi brak...

dziś na jadę do miasta, pochodze po sklepach, moze sobie nastrój poprawie...

KASIAD wpolczuje alergii
MYSIA przesylam Ci wirtualne zapasy sil i pogody ducha!
AGA AGUSIA IRTASIA nie badzcie wplute, jestescie supermamy i tyle

a Ty AGUSIA nie strasz ze pogoda sie zepsuje, ja Ci powiem ze tu na zachodzie tez burze, huragany itd ale na wschodzie lato..i tak ma zostac bo jak nie:crazy::crazy::crazy::ninja2::ninja2::growl::growl::-p:-D;-)

reklama
Do góry