reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

:wściekła/y: moje dziecko dzisiaj dalo nam do wiwatu ..kompletnie nie wiem co sie jej stalo.....to chyba ten kryzys o ktorym pisalyscie ...bo obudzila sie dzisaj w nocy dwa razy i myslalm ze moze odespi rano , ale nie widze , ze zmeczona , marudzi , chce cycka , ale glodn nie jest i za cholere spac nie chce ...jestem wykonczona bo dawno juz w nocy nie musialm wstawac ,:wściekła/y:

reklama
Silunia - z jednej strony wspolczuje, a z drugiej to chcialabym, zeby moja budzila sie w nocy TYLKO dwa razy...

silunia- ja tez współczuje...bo Twoja Zuzu jak do tej pory była chyba jednym z najlepiej śpiacych dzieciaków...
tylko podobnie jak karoo...chciałabym,żeby moja jula budziła sie tylko dwa razy

ja myśłałam,że po wprowadzeniu kaszki mała bedzie lepiej spała (np. tak jak wczoraj) dzis jednak zostałam pozbawiona wszelkich złudzeń... pomimo iz mala usnęla przed 23 to do 7 zdążyla sie obudzic 3 razy:szok:

Odzwyczailam sie juz od nocnego wstawiania, a tu moje dziecko 2 razy dzisiaj sie budzilo! Najpierw wieczorem nie mogla zasnac przez 2 godziny, byla polprzytomna, ale ostro sie nie poddawala - dawalam jej mleko, wode, smoka - wszystkim plula. Wydaje mi sie, ze ta dupka musiala ja swedziec i piec... Potem obudzila sie kolo 1, a pozniej po 5. Na szczescie zasnela jeszcze i wstalysmy na dobre przed 7.

ewa no to widać, że wszystko na dobrej drodze, do przespania całej nocki:-D
Alka tfu tfu przesypia całe nocki, zobaczymy jak następne zęby pójdą czy się nie spier...li:-D

moje dziecko ostatnio wogóle nie chce spać w dzień. robi sobie 2 krótkie drzemki ok.11:30 i 16 po 20-30 minut.a wasze maluchy dużo spią????????? bo ja mam czasem dosyć,po całym dniu padam na pysk. tak to chociaz 2 godziny mozna było cos zrobic spokojnie a tak to kiszka bo sama nie chce siedziec w pokoju .:no:

reklama
Jagoda budzi sie o 7 mniej wiecej, i gdzies o 9 idzie spac na dwie, a czasem dwie i pol godziny. Potem idzie kolo 13.30-14 na kolejne dwie, i kolo 17 - 17.30 jeszcze na pol godzinki, czasami godzinke (ale raczej rzadko i nie pozwalam jej na tak dlugo, bo potem ma problem z usnieciem). To w domku, na dworzu potrafi spac i trzy godziny, albo i cztery jej sie nawet zdarzylo :-)

Do góry