Piotruś budzi się tylko raz w nocy na cyca. śpi od mniej więcej 20:00 do 6-6:30. za to w dzień w ogóle spać nie chce
czasami zrobi sobie drzemkę po mleczku ok 10:30, tak ze 30 minut, ale to wsio. bywa, że i tej drzemki nie ma. czasami zaśnie na spacerku, a czasami nie. jak dla mnie to on mało sypia, ale po prawdzie to on tak ma od małego/
czasami zrobi sobie drzemkę po mleczku ok 10:30, tak ze 30 minut, ale to wsio. bywa, że i tej drzemki nie ma. czasami zaśnie na spacerku, a czasami nie. jak dla mnie to on mało sypia, ale po prawdzie to on tak ma od małego/
i tak potrafi aż ja w końcu nie wejdę , jak mnie tylko poczuje to rączki wyciaga i po sekundzie u mnie na rękach jest spokój
jest to słodkie choć kłopotliwe, wczoraj zrobiłam próbę z mamą bo u niej wczesniej na rękach potrafiła sie ululac i też nic nie wyszło, oj czuje że bedzie cieżko a z małej robi się mamusiny cycek...
całą noc jedynie przez sen daje jej jesc koło 23 i 5 nad ranem i spi od 20 do 7 wiec jest ok:-) a w dzien ma koło 10 jedna drzemke krotką i popołudniu spi koło1,5 h do 2 h:-)
z tym ze ok 10 drzemie z 30 minut aby mama mogła dospać