reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

Ja się wczorej wzięłam za naukę małego nie jedzenia tak często w nocy. Będę się starała zejść tylko do jednego nocnego karmienia ( i jednej tylko pobudki). Mam nadzieję, że nam się uda...

reklama
Leika- zycze powodzenia i wytrwalosci....my teraz karmimy sie tylko w dzien i zaraz po przebudzeniu...zrezygnowoalam z karmienia przed samym snem...wieczorem po kompieli daje malej pol kubeczka mleka modyfikowanego ..wypija przytula sie , odkaldam do uzia , przytula dudu i zasypia
chcialabym skonczyc kaemic w przyszlym miesiacu...w ciagu dnia nie bedzie problemu gorzej z tym porannym karmieniem po przebudzeniu

czyli cos jest na rzeczy z tymi naszymi maluchami.....sa juz bardziej samodzielne, poznaja swiat i pewnie niektore rzeczy je przerastaja..,..oby te wszystkie kryzysy poszly precz wraz ze skonczeniem roczku.....Leyna wytrzymamy!!!:tak:

Leika, powodzenia!!:-)

Leyna wytrzymamy!!!:tak:

nie wiem jak długo jeszcze :baffled: dziś pobudka była o 23:30 i do 1:40 kiedy to mnie zmieniał Sz Piotrek jeszcze nie spał :no::wściekła/y:
zaczęliśmy się dzielić spaniem, żeby każde z nas mogło choć ciut sie przespać. najpierw z Piotrkiem walczę ja, a potem Sz. śpimy osobno, żeby choć ciut sie przespać :sick:

do mam nie przesypiajacych noce, czy probowalyscie podawac melise? ja sie chyba skusze

u mnie melisa nie przejdzie, bo Piotruś herbatek w ogóle nie uznaje. on tylko soczki pije, resztą pluje :baffled:

nie wiem jak długo jeszcze :baffled: dziś pobudka była o 23:30 i do 1:40 kiedy to mnie zmieniał Sz Piotrek jeszcze nie spał :no::wściekła/y:
zaczęliśmy się dzielić spaniem, żeby każde z nas mogło choć ciut sie przespać. najpierw z Piotrkiem walczę ja, a potem Sz. śpimy osobno, żeby choć ciut sie przespać :sick:

u mnie melisa nie przejdzie, bo Piotruś herbatek w ogóle nie uznaje. on tylko soczki pije, resztą pluje :baffled:

ło matko, hardcor.....a jak mu przemycac melise i mieszac z soczkami?wydaje mi sie,ze widzialam kiedys soczki z melisa,rumiankiem i czyms tam jeszcze do smaku

ja swoja dszis tym napoje, zobaczymy z jakim efektem....

a my dzis po raz pierwszy od uuuu i jeszcze dluzej pospalismy do uwaga uwaga !!! 7:15 hurra, ale sie wyspalam

Leyna to Ci wspolczuje, mam nadzieje ze to szybko sie zmieni i Piterek bedzie przesypial cale noce.

Leika i Silunia powodzenia i wytrwalosci zyczymy.

ło matko, hardcor.....a jak mu przemycac melise i mieszac z soczkami?wydaje mi sie,ze widzialam kiedys soczki z melisa,rumiankiem i czyms tam jeszcze do smaku

próbowałam mu dawać te soczki z ziołami, ale cholera jedna wyczuwa, że coś jest nie tak na rzeczy i pić nie chce :no:

reklama
rany.... dziewczyny współczucia:-( ja tam nie wiem jak to jest wstawać w nocy do dziecka...
Leyna a pytałaś może pediatrę co może powodować pobudki Piotrusia? ja sobie tego nawet wyobrazić nie potrafię, trzymaj się dzielnie!!

Do góry