reklama
Leika- zycze powodzenia i wytrwalosci....my teraz karmimy sie tylko w dzien i zaraz po przebudzeniu...zrezygnowoalam z karmienia przed samym snem...wieczorem po kompieli daje malej pol kubeczka mleka modyfikowanego ..wypija przytula sie , odkaldam do uzia , przytula dudu i zasypia
chcialabym skonczyc kaemic w przyszlym miesiacu...w ciagu dnia nie bedzie problemu gorzej z tym porannym karmieniem po przebudzeniu
chcialabym skonczyc kaemic w przyszlym miesiacu...w ciagu dnia nie bedzie problemu gorzej z tym porannym karmieniem po przebudzeniu
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
Leika i Silunia...zycze powodzenia z tym odstawianiem...dajcie rade

redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
czyli cos jest na rzeczy z tymi naszymi maluchami.....sa juz bardziej samodzielne, poznaja swiat i pewnie niektore rzeczy je przerastaja..,..oby te wszystkie kryzysy poszly precz wraz ze skonczeniem roczku.....Leyna wytrzymamy!!!
Leika, powodzenia!!:-)

Leika, powodzenia!!:-)
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
do mam nie przesypiajacych noce, czy probowalyscie podawac melise? ja sie chyba skusze
Leyna wytrzymamy!!!![]()
nie wiem jak długo jeszcze

zaczęliśmy się dzielić spaniem, żeby każde z nas mogło choć ciut sie przespać. najpierw z Piotrkiem walczę ja, a potem Sz. śpimy osobno, żeby choć ciut sie przespać :sick:
do mam nie przesypiajacych noce, czy probowalyscie podawac melise? ja sie chyba skusze
u mnie melisa nie przejdzie, bo Piotruś herbatek w ogóle nie uznaje. on tylko soczki pije, resztą pluje

redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
nie wiem jak długo jeszczedziś pobudka była o 23:30 i do 1:40 kiedy to mnie zmieniał Sz Piotrek jeszcze nie spał
zaczęliśmy się dzielić spaniem, żeby każde z nas mogło choć ciut sie przespać. najpierw z Piotrkiem walczę ja, a potem Sz. śpimy osobno, żeby choć ciut sie przespać :sick:
u mnie melisa nie przejdzie, bo Piotruś herbatek w ogóle nie uznaje. on tylko soczki pije, resztą pluje![]()
ło matko, hardcor.....a jak mu przemycac melise i mieszac z soczkami?wydaje mi sie,ze widzialam kiedys soczki z melisa,rumiankiem i czyms tam jeszcze do smaku
ja swoja dszis tym napoje, zobaczymy z jakim efektem....
a my dzis po raz pierwszy od uuuu i jeszcze dluzej pospalismy do uwaga uwaga !!! 7:15 hurra, ale sie wyspalam
Leyna to Ci wspolczuje, mam nadzieje ze to szybko sie zmieni i Piterek bedzie przesypial cale noce.
Leika i Silunia powodzenia i wytrwalosci zyczymy.
Leyna to Ci wspolczuje, mam nadzieje ze to szybko sie zmieni i Piterek bedzie przesypial cale noce.
Leika i Silunia powodzenia i wytrwalosci zyczymy.
ło matko, hardcor.....a jak mu przemycac melise i mieszac z soczkami?wydaje mi sie,ze widzialam kiedys soczki z melisa,rumiankiem i czyms tam jeszcze do smaku
próbowałam mu dawać te soczki z ziołami, ale cholera jedna wyczuwa, że coś jest nie tak na rzeczy i pić nie chce

reklama
rany.... dziewczyny współczucia:-( ja tam nie wiem jak to jest wstawać w nocy do dziecka...
Leyna a pytałaś może pediatrę co może powodować pobudki Piotrusia? ja sobie tego nawet wyobrazić nie potrafię, trzymaj się dzielnie!!
Leyna a pytałaś może pediatrę co może powodować pobudki Piotrusia? ja sobie tego nawet wyobrazić nie potrafię, trzymaj się dzielnie!!