Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny - ja wam współczuje tych wczesnych pobudek...sama przez nie przeszłam, ale teraz się już małej unormowało i śpi tak do 8-9... no czasami zdarza się jej wstac wcześniej...ale na szczęscie nie za czesto
co do nocnych pobudek- z tym sie pogorszyło i mała od jakiegos czasu budzi sie ok 1-2, a pózniej jeszce ok 5...
no u mnie tez tak bylo ale od tygodni 5 5.30 i wstajemy sie bawic i nie wiem czemuDziewczyny a jakbyscie maluchy kladly pozniej spac to moze by dluzej spaly....my idziemy spac miedzy 20.30 a 21.00 i nie ma problemu ze wczesnym wstawaniem...to znaczy my zawsze wstajemy kolo 7.30 rano

powiem CI ze jak moje byle tylko na cycu no raz dziennie dostawala kelik na wieczor to jak skonczyla 6 miesiecy spala cala noc tzn gdzies do 6, 7 bez pobudki wiec to chyba zalezy od dzieckaZadałam to pytanie, ponieważ Natek budzi się w nocy 2-3 razy ciągle i to naprawdę bywa męczące...
Nauczyłam go samego zasypiać, usypia o 22, po czym śpi ciągiem ok 4 godzin i od 2 w nocy do 5:30 maksymalnie do 7 (wtedy wstajemy) budzi się 2-3 razy na cyca. Nie daje się oszukać smoczkiem.
Podejrzewam, że dopóki będę karmić będzie się budził... ale chciałam, by jakaś karmiąca mama pocieszyła mnie, pisząc, że niekoniecznie... ;-)

Ewa a o którek Julę kładziesz spac.? Bo moja gwiazda zasypia miedzy 7-7,30 rzadko o 20stej
Dziewczyny a jakbyscie maluchy kladly pozniej spac to moze by dluzej spaly....my idziemy spac miedzy 20.30 a 21.00 i nie ma problemu ze wczesnym wstawaniem...to znaczy my zawsze wstajemy kolo 7.30 rano

Oczywiscie zartuje, ale faktycznie wstawanie o 5 rano jest meczace bo potem czlowiek jak zombie chodzi caly dzien i nerwy jakos chwytaja. Ja klade Pata okolo 21, kilka razy sprobowalam pozniej i bez skutku dalej wstawal tak wczesnie. To chyba faktycznie zalezy od dziecka, moj Pat to typ porannego ptaszka a ja znowu to typowa sowa... ciezko sie dobralismy oj ciezko.