reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

reklama
Moja Oliwka skończyła z dwoma drzemkami w ciągu dnia teraz śpi tylko raz ok 11-12 ale za to drzemka trwa ok 2-3 godzin. Wieczorem zasypia ok 21 i spi do 7-8 rano. Dzis pobiła rekord zasnęła o 21 a obudziła się dopiero 0 10 rano :)
dwie godziny w dzien to ewka spała moze z 3-4 miesiace temu:no: teraz spi raz dziennie max 1,5 godziny ,przeważnie 50 minut do godziny . za to w nocy zasypia co prawda pózno(ale to mi nie przeszkadza bo sama jestem raczej typem sowy)po 22 nawet czasem o 23 ale śpi do 10 czasem 11. zupełnie tak samo jak ja zanim sie ewka pojawiła,
:-)

uwielbiam spac do południa ,za to mogę siedziec do 3 - 4 ,wogóle najlepiej to sie czuje około pólnocy:tak:;-)moze jestem jakims wampirem;-):-D;-):-D

dwie godziny w dzien to ewka spała moze z 3-4 miesiace temu:no: teraz spi raz dziennie max 1,5 godziny ,przeważnie 50 minut do godziny . za to w nocy zasypia co prawda pózno(ale to mi nie przeszkadza bo sama jestem raczej typem sowy)po 22 nawet czasem o 23 ale śpi do 10 czasem 11. zupełnie tak samo jak ja zanim sie ewka pojawiła,
:-)

uwielbiam spac do południa ,za to mogę siedziec do 3 - 4 ,wogóle najlepiej to sie czuje około pólnocy:tak:;-)moze jestem jakims wampirem;-):-D;-):-D
Ewa nie tylko ty zaliczasz sie do wampirzyc;-):-D ja tez taki system lubie , gorzej bo moje dziecko nie, wiec wiecznie nie wyspana chodze:angry:

Ja wampirem nie jestem - zasypiam najchetniej 21-22, max 23 i gdzies tak do 8-9 bym spala, czasem 7, ale ostatnio cos spac nie moge, wiec zazwyczaj zasypiam kolo 2-3 i wstaje z Jagoda o 7 :eek:
Co do spania w ciagu dnia to przed poludniem mamy godzinna drzemke, a po poludniu (kolo 2) 2-3 godzinna. Dlatego musialam przestawic godzine obiadu, bo dostawala o 3, a teraz miedzy 13 a 14.

Nie czytałam dotąd tego wątku, więc całego nie nadrobię, zresztą większość już się zdezaktualizowała ;-) Mam pytanko - czy któreś z dzieci cycowych przesypia nockę bez pobudek??

no to jak w temacie senkowym jestesmy to moja mala lobuziara moze wczoraj w ciagu dnia spala max. 20 min a dzis.. prosze dochodzi 10 rano i dalej spi :) oj pewnie da popalic jak wstanie hihi ;)

reklama
Eh my znow pobudka o 5;10 rano. Zabek postanowil ze w nocy da malemu popalic no to i mi sie oberwalo, ale dolna lewa dwojka juz jest, wiec razem sa 3.

Do góry