Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Belgrano właśnie przez to łazenie nocne po łóżku mała śpi z nami bo w łóżeczku ma mało miejsca i jak wbije sie w dranki to się budzi, najczęściej śpi na żółwia(na brzuchu z tyłkiem do góryDziewczyny ostatnio bardzo niepokoja mnie objawy spania mojej małej. Już nie wspomnę, że walczy przed snem. Natomiast martwię się jej pozycjami spania w łóżeczku. Zawsze spała na boku i ładnie i grzecznie, a teraz najczęściej śpi na brzuchu:-(. Dość tego to jeszcze strasznie sie wierci i potrafi śpiąc wstac na siedząco i tak zasnąć ze spuszczoną głową. Czasem w nocy z zona sie przebudzimy i połozymy ją na boczku ale nad ranem albo jest w poprzek łóżka albo półsiedząć lub na brzuchu. Czy wasze pociechy tez takie mają nocne wycieczki?
)ale na siedzaco tez jej sie zdarza, spokojne spanie na boczku u nas to odległa przeszłość, wiec chyba nie masz się czym martwić bo wydaje mi się że to normalnemoja to samo kreci sie i wierci jak choleraDziewczyny ostatnio bardzo niepokoja mnie objawy spania mojej małej. Już nie wspomnę, że walczy przed snem. Natomiast martwię się jej pozycjami spania w łóżeczku. Zawsze spała na boku i ładnie i grzecznie, a teraz najczęściej śpi na brzuchu:-(. Dość tego to jeszcze strasznie sie wierci i potrafi śpiąc wstac na siedząco i tak zasnąć ze spuszczoną głową. Czasem w nocy z zona sie przebudzimy i połozymy ją na boczku ale nad ranem albo jest w poprzek łóżka albo półsiedząć lub na brzuchu. Czy wasze pociechy tez takie mają nocne wycieczki?

i przekreca z boku na bok i na brzuch wiec to chyba normalne.