reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

reklama
karoo no to pięknie!! brawo dla Jagódki:-):-):-) powiedz że ciocie z BB też proszą o takie ładne spanie, to mamusia wypoczęta będzie;-)

Karoo, ja tez tak chce! :-D

Piotrus jest byle jaki do spania. W dzien ma jedna drzemke (40 minut), a w nocy czesto sie budzi i albo placze, albo chce sie bawic. Juz nie mam sily usypiac go i odkladac do lozeczka, wiec od jakiegos czasu pol nocy przesypia z nami. Wtedy nawet jak sie przebudzi, to mam go pod reka.

Dziewczyny ostatnio bardzo niepokoja mnie objawy spania mojej małej. Już nie wspomnę, że walczy przed snem. Natomiast martwię się jej pozycjami spania w łóżeczku. Zawsze spała na boku i ładnie i grzecznie, a teraz najczęściej śpi na brzuchu:-(. Dość tego to jeszcze strasznie sie wierci i potrafi śpiąc wstac na siedząco i tak zasnąć ze spuszczoną głową. Czasem w nocy z zona sie przebudzimy i połozymy ją na boczku ale nad ranem albo jest w poprzek łóżka albo półsiedząć lub na brzuchu. Czy wasze pociechy tez takie mają nocne wycieczki?

Dziewczyny ostatnio bardzo niepokoja mnie objawy spania mojej małej. Już nie wspomnę, że walczy przed snem. Natomiast martwię się jej pozycjami spania w łóżeczku. Zawsze spała na boku i ładnie i grzecznie, a teraz najczęściej śpi na brzuchu:-(. Dość tego to jeszcze strasznie sie wierci i potrafi śpiąc wstac na siedząco i tak zasnąć ze spuszczoną głową. Czasem w nocy z zona sie przebudzimy i połozymy ją na boczku ale nad ranem albo jest w poprzek łóżka albo półsiedząć lub na brzuchu. Czy wasze pociechy tez takie mają nocne wycieczki?
Belgrano właśnie przez to łazenie nocne po łóżku mała śpi z nami bo w łóżeczku ma mało miejsca i jak wbije sie w dranki to się budzi, najczęściej śpi na żółwia(na brzuchu z tyłkiem do góry:confused:)ale na siedzaco tez jej sie zdarza, spokojne spanie na boczku u nas to odległa przeszłość, wiec chyba nie masz się czym martwić bo wydaje mi się że to normalne

reklama
moja to samo kreci sie i wierci jak cholera :dry::dry: i przekreca z boku na bok i na brzuch wiec to chyba normalne.

Do góry