reklama
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
Karoo....to gratuluje takiego wypoczynku
moja mala tez dzis sie nie budzila...tyle dobrego
moja mala tez dzis sie nie budzila...tyle dobrego
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Karoo, gratuluje Wam obu :-) I oby tak dalej! Super!
ollesia
mama Krecików
Karoo, ja tez tak chce!
Piotrus jest byle jaki do spania. W dzien ma jedna drzemke (40 minut), a w nocy czesto sie budzi i albo placze, albo chce sie bawic. Juz nie mam sily usypiac go i odkladac do lozeczka, wiec od jakiegos czasu pol nocy przesypia z nami. Wtedy nawet jak sie przebudzi, to mam go pod reka.
Piotrus jest byle jaki do spania. W dzien ma jedna drzemke (40 minut), a w nocy czesto sie budzi i albo placze, albo chce sie bawic. Juz nie mam sily usypiac go i odkladac do lozeczka, wiec od jakiegos czasu pol nocy przesypia z nami. Wtedy nawet jak sie przebudzi, to mam go pod reka.
Dziewczyny ostatnio bardzo niepokoja mnie objawy spania mojej małej. Już nie wspomnę, że walczy przed snem. Natomiast martwię się jej pozycjami spania w łóżeczku. Zawsze spała na boku i ładnie i grzecznie, a teraz najczęściej śpi na brzuchu:-(. Dość tego to jeszcze strasznie sie wierci i potrafi śpiąc wstac na siedząco i tak zasnąć ze spuszczoną głową. Czasem w nocy z zona sie przebudzimy i połozymy ją na boczku ale nad ranem albo jest w poprzek łóżka albo półsiedząć lub na brzuchu. Czy wasze pociechy tez takie mają nocne wycieczki?
Belgrano właśnie przez to łazenie nocne po łóżku mała śpi z nami bo w łóżeczku ma mało miejsca i jak wbije sie w dranki to się budzi, najczęściej śpi na żółwia(na brzuchu z tyłkiem do góryDziewczyny ostatnio bardzo niepokoja mnie objawy spania mojej małej. Już nie wspomnę, że walczy przed snem. Natomiast martwię się jej pozycjami spania w łóżeczku. Zawsze spała na boku i ładnie i grzecznie, a teraz najczęściej śpi na brzuchu:-(. Dość tego to jeszcze strasznie sie wierci i potrafi śpiąc wstac na siedząco i tak zasnąć ze spuszczoną głową. Czasem w nocy z zona sie przebudzimy i połozymy ją na boczku ale nad ranem albo jest w poprzek łóżka albo półsiedząć lub na brzuchu. Czy wasze pociechy tez takie mają nocne wycieczki?
)ale na siedzaco tez jej sie zdarza, spokojne spanie na boczku u nas to odległa przeszłość, wiec chyba nie masz się czym martwić bo wydaje mi się że to normalnereklama
moja to samo kreci sie i wierci jak choleraDziewczyny ostatnio bardzo niepokoja mnie objawy spania mojej małej. Już nie wspomnę, że walczy przed snem. Natomiast martwię się jej pozycjami spania w łóżeczku. Zawsze spała na boku i ładnie i grzecznie, a teraz najczęściej śpi na brzuchu:-(. Dość tego to jeszcze strasznie sie wierci i potrafi śpiąc wstac na siedząco i tak zasnąć ze spuszczoną głową. Czasem w nocy z zona sie przebudzimy i połozymy ją na boczku ale nad ranem albo jest w poprzek łóżka albo półsiedząć lub na brzuchu. Czy wasze pociechy tez takie mają nocne wycieczki?

i przekreca z boku na bok i na brzuch wiec to chyba normalne.Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 16
- Wyświetleń
- 2 tys
- Odpowiedzi
- 38
- Wyświetleń
- 4 tys
- Odpowiedzi
- 10
- Wyświetleń