reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

Musze sie Wam pochwalic, ze Sara juz od jakiegos tygodnia przesypia cale noce :-) Tzn. przebudzi sie na chwile, ale wystarczy ze dam jej smoka i spi dalej (max 2 razy w ciagu calej nocy). Klade ja po 19:00 i spi do ok. 8:00, wiec jest super. Ciesze sie, ze skonczylo sie juz nocne jedzenie i mam nadzieje, ze predko do nocnych posilkow nie wroci :-D

reklama
Sandra ale ci zazdroszcze chociaz ja tez nie mam co narzekac bo Julka spi od 20 do 7.20 gdzies i tylko kolo 5 sie budzi na jedno jedzonko :tak: ale juz bym chciala jak u Ciebie zeby spala cala noc :tak: podobno do roku nie ma co liczyc ze tak bedzie a tu prosze jednak czasem sie udaje :laugh2:

Sandra- nic tylko pogratulować:tak::tak:

moje dziecię standardowo: zasypia ok 21, wstaje o 7 albo i przed...a w między czasie conajmniej 3-4 pobudki... a w sobote to nawet 6:no::no:

Sandra to super w koncu sie wyspisz..
Moja hanka chodzi spac koło 19-20 i spi do 7-8 w miedzy czasie o 23 dajemy jej przez sen mleko i koło 4 tez..wiec nie jest zle;-)

Sandra, zazdroszcze, masz super!!
Moja krolewna dzisiaj dala w nocy popalic i to konkretnie, darla ryja tak, ze nie zdziwilabym sie gdyby pol wioski sie obudzilo... Na cyca budzila sie co godzine :szok: :no: i generalnie jestem super wyspana... Podejrzewam, ze dlatego, ze nie odciagnelam wieczorem mleka i nie dalam jej w butli, bo tak robimy od jakiegos czasu codziennie, myslalam, ze naje sie wystarczajaco z piersi i bede miala spokoj... A wszystko przez to, ze bylam strasznie wieczorem zmeczona. No i coz - dzisiaj jestem jeszcze bardziej, wiec chyba odciagne wieczorem...

kurde, zazdroszczę jak nie wiem co! Piotruś przed 22:00 za nic nie zaśnie. Często toczymy z nim boje do 23:00 :baffled: czyżby on był "nocny marek" po tatusiu? dziecko-sowa mi rośnie... ale najciekawsze jest to, że po rannym cycu, ok 8:00 on już jest wyspany i ma ochotę na zabawę. a w nocy ma 2 pobudki: o 2:00 i koło 6:00. zegarek można wg niego nakręcać.

Sandra, bomba, że Sarka tak pięknie śpi:-D
moja Alka chyba wczoraj twojego posta poczytała, bo też się w nocy nie obudziła na karmienie, ja usnęłam a chłop się nie kapnął żeby na śpiocha dać mleko, no i rano o 7 przy moim wstawaniu dopiero ją obudziłam, a usypia ostatnimi dniami ok.20:-D

reklama
Moja niestety ciagle sie budzi - dwa razy miniumum i już nie licze, że dopóki daje cyca to bedzie inaczej - także jeszcze jakis czas sie nie wyspię:-(

Do góry