reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

co do snu maluszka, to moj R. gdzies wyczytal, ze dzieciaczkom sni sie porod....czyli jego droga na ten okropny swiat:eek:

podczas snu dzieci tez zapamietuja to co sie wydarzylo w ciagu dnia...moze sie zdarzyc,ze np. pojawi sie twarz osoby, ktora widzialo za dnia i nie bardzo ja polubi......;-)

reklama
co do snu maluszka, to moj R. gdzies wyczytal, ze dzieciaczkom sni sie porod....czyli jego droga na ten okropny swiat:eek:

podczas snu dzieci tez zapamietuja to co sie wydarzylo w ciagu dnia...moze sie zdarzyc,ze np. pojawi sie twarz osoby, ktora widzialo za dnia i nie bardzo ja polubi......;-)

no to mojej jak płacze przeraźliwie przez sen to się śni ordynator lub babcia K.:no:

no to mojej jak płacze przeraźliwie przez sen to się śni ordynator lub babcia K.:no:
mada nie żartuj, to nic przyjemnego....
a moja ślicznie śpi, dzisiaj spała od 20 po cycku i butli, bo sam cyc już za mało, o 23 dałam jej na śpiocha mleko i spała do 8, i tak prawie codziennie, lub "conocnie":-D ale też jej się coś śni, bo czasami się śmieje przez sen albo piszczy, rzadko płacze...

wydaje mi sie,ze moge powiedziec iz,odnieslismy maly sukces:-) ......nie chcialam wczesniej pisac...aby nie zapeszyc.....:cool2: a wiec od czwartku,maluch budzi sie TYLKO 2 RAZY...:szok: :szok:

nie wiem,jak,dlaczego i skad,ale bardzo sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!:laugh2: :laugh2: duze TFU...aby to juz tak zostalo:-) :-)

wydaje mi sie,ze moge powiedziec iz,odnieslismy maly sukces:-) ......nie chcialam wczesniej pisac...aby nie zapeszyc.....:cool2: a wiec od czwartku,maluch budzi sie TYLKO 2 RAZY...:szok: :szok:

nie wiem,jak,dlaczego i skad,ale bardzo sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!:laugh2: :laugh2: duze TFU...aby to juz tak zostalo:-) :-)

Redaktorka, gratulacje! Oby tak dalej albo i nawet lepiej :-D

U nas niezmiennie - mala robi sobie pobudke tylko raz w nocy, zjada i zasypia (chyba, ze ma akurat ochote na zabawe, bo tak tez sie pare razy zdarzylo :-) ).

Redaktorka, pieknie! Jakby Ci jednak przyszlo do glowy, od czego ta zmaiana, to pisz szybko- chetnie skorzystam. ;-) :-D

Z tego, co pamietam, to Jagodka tez kilka razy w nocy sprawdza czy mamusia nie zniknela... ;-) Chyba, ze juz jej sie poprawilo.

reklama
bardzo wsólczuje wszystkim mamom których maluszki budzą sie w nocy. Ewcia juz od kilku miesiecy przesypia noce. w zaleznosci o której zaśnie to tak budzi sie rano. Np. jak zaśnie ok 22:30/23 to śpi do 8 rano budzi sie tylko na butlę i śpi dalej do ok.10. jak zaśnie ok 21 to wtedy budzi sie wcześniej ale tylko na żarełko(ok 5-6) i śpi też do 9-10. Także na razie nie moge wogóle narzekać na niewyspanie. ODPUKAĆ!!!
wręcz przeciwnie,jak musze rano gdzieś z nia wyjśc to musze ja budzić co jej sie bardzo nie podoba:tak:

Do góry