sandra w takim razie sprawdź sobie rozkład dnia w przedszkolu, często śniadanko jest ok. 8.00 szkoda żeby Sarka takie atrakcje omijałyBedytko, tylko, ze ja bede Sare zawozic do przedszkola przed praca, czyli kolo 8:30, wiec wstawac bedziemy tylko pol godzinki wczesniej niz zwykle, wiec nie wiem czy przejdzie u Sary to lezakowanieZwlaszcza, ze ona nie usiedzi w miejscu 5 minut
No chyba, ze bedzie widziec, ze inne dzieci leza, to tez sie polozy
A poza tym to chyba wolalabym, zeby na drzemki nie chodzila, bo pozniej bedzie mi w dupe dawac w domu do polnocy ;-);-)
a w towarzystwie dzieci się inaczej zachowują, może akurat jej się leżakowanie spodoba;-)
Zwlaszcza, ze ona nie usiedzi w miejscu 5 minut
:-)
(sama chce), na razie na 2-3 godziny 2-3 razy w tygodniu, a od wrzesnia bedzie na 5 godzin chodzic
Bylysmy juz z Pszczola na rekonesansie placowce i z dziecmi na placu zabaw. Pszczola sie idealnie odnalazla i nawet bila sie z jednym chlopcem (rzucil w nia piaskiem, to go zdzielila w banke i tak sie okladali przez chwile
). Pani wychowawczyni i dyrektorka w jednej osobie stwierdzila, ze Pszczola sie nadaje do chodzenia do przedszkola i w ogole myslala, ze ma juz ze 3 lata skonczone