reklama
badaicka
Paulusia i Filipek
Tak moja Paula obowiązkowo
wstaje rano o 7.30,a później kładzie sie dokładnie miedzy 13.00 a 13.15.
Kładzie sie sama:-)
oglada na MINIMINI bajkę "Małgosia i jej buciki" i mówi,ze jak sie skończy to pójdzie spać:-)
Śpi tak średnio do 14.00-14.30

wstaje rano o 7.30,a później kładzie sie dokładnie miedzy 13.00 a 13.15.
Kładzie sie sama:-)

Śpi tak średnio do 14.00-14.30
Domiska
Sierpniowa Mama'06
badaicka ijeee alez ci zazdroszcze ze mala sama sie kladzie spac!!! grzeczna dziewczynka
)
u nas mala spi prawie ze codziennie ale zawsze my ja musimy klasc.. tragedia wrr
le potrzebuje tego snu wiec dobrze 
u niani maja "nap time" i klada sie i spioszkaja tez zazwyczaj kolo godziny
u nas mala spi prawie ze codziennie ale zawsze my ja musimy klasc.. tragedia wrr
u niani maja "nap time" i klada sie i spioszkaja tez zazwyczaj kolo godziny
Domiska
Sierpniowa Mama'06
bedytko wlasnie weszlam na forum zeby to samo napisac a tu prosze Twoj post..
mi dzis mala nie spala.. jest przed 17sta wiec juz drzemki nie bedzie wr... a widzialam ze byla zmeczona ale za nic nie chciala spac no wiec..
ale podobnie jak bedytka mam nadzieje ze jutro bdzie normalnie drzemka
mi dzis mala nie spala.. jest przed 17sta wiec juz drzemki nie bedzie wr... a widzialam ze byla zmeczona ale za nic nie chciala spac no wiec..
ale podobnie jak bedytka mam nadzieje ze jutro bdzie normalnie drzemka
a do kiedy dzieciaki powinny spac w ciągu dnia??
może na czas letni moja sie przestawi, bo czasami bardzo nie poręczne są te drzemki, jak jest ładna pogoda to szkoda dnia na spanie a w wózku nawet jakbym ja na siłe włożyła to już sie nie wyśpi-nie mieści sie na tyle aby w nim spać
Ami spać sama nie pójdzie, nawet jak ziewa to sie nie połozy sama ,dopóki nie usiądę obok i nie poczytam i nie poczekam az usnie- bardz to upierdliwe jest i męczące
może na czas letni moja sie przestawi, bo czasami bardzo nie poręczne są te drzemki, jak jest ładna pogoda to szkoda dnia na spanie a w wózku nawet jakbym ja na siłe włożyła to już sie nie wyśpi-nie mieści sie na tyle aby w nim spać

Ami spać sama nie pójdzie, nawet jak ziewa to sie nie połozy sama ,dopóki nie usiądę obok i nie poczytam i nie poczekam az usnie- bardz to upierdliwe jest i męczące

sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Badaicka, super, ze Paula potrafi sama sie polozyc w ciagu dnia i zasnac na chwilke
:-)
Sara juz od dluzszego czasu nie spi w ciagu dnia, nie ma takiej potrzeby, a wieczorem ma wiecej sily niz ja
Czasami jak ona zasypia, a ja leze kolo niej i czytam ksiazke przy leciutkim swietle, to mnie zaczynaja sie oczy zamykac, a ona dalej gada i gada 

Zasypia srednio o 20:30, wstaje przed 8:00.
Jedynie kiedy potrafi zasnac na chwile w ciagu dnia to w trakcie jazdy samochodem w godzinach popoludniowych

Sara juz od dluzszego czasu nie spi w ciagu dnia, nie ma takiej potrzeby, a wieczorem ma wiecej sily niz ja

Zasypia srednio o 20:30, wstaje przed 8:00.
Jedynie kiedy potrafi zasnac na chwile w ciagu dnia to w trakcie jazdy samochodem w godzinach popoludniowych

reklama