reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

Dominique, to tylko pozazdroscic, ze macie takie fajne miejsce, w sumie niedrogie i to pod samym nosem :tak::-)
No a Pszczola to juz od dawna spokojnie mogla zostac przedszkolakiem, bo ona to do przodu ze 2 lata jest przynajmniej ze swoim rozwojem :tak::-)

reklama
powodzenia kochane :D

oj ja to wiem jak dzieci potrafia sie bawic alei bic razem :D u nas Szantusia juz z dziecmi ponad rok :D przez takie bitwy dzieci sie wbrew pozorom sporo ucza ! :D

Ostatnia edycja:
Dominique- 8zł /h:szok::szok::szok:to darmocha jak nic!!!!!!!!!!!!u nas w jedynym klubie malucha w mieście cena za godzine to 21zł!!!!!!!!!!!!!!!!i trzeba zadeklarowac sie na cały miesiac ile dziecko bedzie korzystało!! i oczywiście trzeba tam dojechac:dry: a że pani oceniły Maje na ponad 3 latka , to mnie bardzo dziwi, ja za jej rozwuj dała bym jej ponad 4 lata!!

ja czy jest Ami oficjalnie zapisana powiem jak zobacze liste przyjetych dzieci, bo u nas jakis bum trzylatków:baffled: ale nie wyobrażam sobie ze mogłaby nie iść do przedszkola:blink:

jej Wy tak optymistycznie o tych przedszkolach a ja sie cholernie boje jak bedzie wyglądał pierwszy dzień , juz ustaliliśmy ze k. ja odprowadza bo ja raczej nie bede miała siły:sorry2:i chyba weźmie pierwszy tydzień urlop-tak zapobiegawczo...
jedyne co mnie napawa lekkim optymizmem to fakt że jak bylismy na roczku u Kuby i była Natalka to nas praktycznie mogło nie byc wiec jak zobaczy dzieci to moze chetie zostanie:confused:
a po za tym to by sie przydal odrebny wątek przedszkolny bo to przedszkole to sie plata po kazdym wątku a coraz czesciej o nim piszemy i pisac bedziemy...co wy na to??

My Paule też zapisalismy do przedszkola-w kwietniu maja wywiesić liste przyjetych dzieciaczków.
Ja jestem przerażona jak na razie:szok:, po zeszłorocznych naszych przebojach ze żłobkiem to nie wiem jak to bedzie wygladało.:baffled:
chyba tez poproszę mojego ślubnego o wziecie urlopu i odprowadzanie małej.
A pomysł z watkiem o przedszkolu, jak najbardziej udany
:-D:-):tak:

hihi dacie rade! pamietam jak ja mala zaprowadzalam pierwszy raz do daycare.. nie dosyc ze balam sie ze ona bedzie plakac to ja plakalm po zostawieniu jej :D
teraz juz nie ma z tym problemow :D ufff

trzymam kciuki i z Was!:)

reklama
Do góry