Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak dziunka bedziemy mu podawac wode , ew.nad ranem mleko. Moze budzi sie bo chce pic a ja mu mleko ładuje
pathanka myślałam , ze bedziemy miec troche spokoju. Mamy komplet 1, 2 i 4.
Ostatnio troche znowu sie slini wiec moze macie racje
czy wasze maluchy tez nad ranem budza sie z placzem? cholerka nie wiem co mu jest, zaczyna sie wiercic i jeczy, marudzi, placze no i oczywiscie wychodzi z lozka z zamknietymi oczami i z rykiem, od razu chce stac:/ nie wiem czy to normalne...jakbysmy normalnie obdzierali go ze skory
czy wasze maluchy tez nad ranem budza sie z placzem? cholerka nie wiem co mu jest, zaczyna sie wiercic i jeczy, marudzi, placze no i oczywiscie wychodzi z lozka z zamknietymi oczami i z rykiem, od razu chce stac:/ nie wiem czy to normalne...jakbysmy normalnie obdzierali go ze skory
.
w domu NIGDY tak nie zasypiała. Co więcej u teściowej przy szczekających psach i hałasujących dzieciakach młoda śpi minimum 2 godziny. A u nas na spacerze spi 1,5h-2h ale dopóki jest na dworzu. Jak wjadę do domu od razu się budzi.