Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo normalnie co 2h miałam spokój a teraz już mija 5h. W dodatku moja mama jest chora i nie może się małym zająć. Przeważnie gdy ja już miałam dość ona go zabawiała, spiewali razem itd.
Ale mialas pomysl!Jak usypiac maluszka....przy laktatorze elektrycznym oczywiscie nie recznym. Pora drzemki jest, pewnie kitłosiłby sie w kołysce, musiałam sciagnac cysie a dziecko przy dzwieku laktatora usnelo w 2 minutki hihihi.
eh a mojemu cos sie poprzestawiało ... godzina 5 już rozjasnia sie za oknem a on se serenady spiewa od ranabosh ... matka ledwo na oczy widzi a jemu na śpiewanie sie wzieło ... no ok.... lece po mleko ...zjadl troche... smok w buzi i marudzenie .... bosh .... kopie sie i rozkrywa
no ok ... wzielam do siebie ... cisza.... zasypia... nagle otwiera oczy i znow marudzenie ... widze chce spac ale juz mu za jasno yh ... wzielam na rece odwrocil głowe w strone okna ... i sie wpatruje .... po 5 minutach zmeczyl oczka i zasnal .... odłozyłam do łozeczka ... 6.20 spi !! <jupi> ... 7.05 łeee łeee łeee ....
to latem juz po 4 bedzie mi wstawał?? <szok>